Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti vonaton hogyan hívjátok fel magatokra a figyelmet, ha egy jó pasi ül a kabinba veletek?
- oda-odapillantok, hogy néha észre is vegye, (nem bámulom)
- mosolygok rá
Nem szoktam leülni a helyes fiúkhoz;)
Az szerintem már egy jel, ha beül hozzád:) De ilyenkor inkább nézek ki a fejemből, nézem a tájat, igaz elég uncsi, de én sosem mertem ránézni a fiúkra, főleg hozzá ülni.. háát:)
Én biztos leejteném valamimet, és mivel általában utazáshoz nem túlzottan magasnyakú felsőket hordok, hajolás közben biztos úgy igazítanám magam, hogy kellemes látványt nyújtsak. Sajnos még nem volt alkalmam helyes fiatalemberrel egy kabinban utazni, de biztos nagyon zavarban lennék, és intézkedés nélkül is biztos minden cuccom a földön landolna :D
Ha csak nincs valami egetrengető egy idegen arcán, nem nézegetem, főleg akkor nem, ha egy kabinban van, úgy különösen kellemetlen lenne. Viszont egy helyes fiú miatt biztos bámulósra fognám a figurát...
Hát én nem tudom mennyire vagyok jó pasi, de hozzám nem csak beült egy csaj, hanem közvetlen mellém ült le, úgy hogy nem volt benn senki. Aztán kezdeményezett is, mert hogy olvastam éppen. Őszintén, ez engem inkább zavart pedig szép lány volt. Amúgy is kiderült, nem vagyunk egy városba valók, ami őt nem zavarta. Volna. Nekem viszont ez alapból kizáró ok. Pont ezért szerintem vonaton ismerkedni nem túl jó ötlet. Nem tudom, engem valahogy mindig feszéjez, ha odajön egy lány konkrétan összeismerkedni. Elismerem, hogy a jelek felismeréséhez én hülye vagyok.
Persze az a lány, aki meg nekem nagyon tetszett és mikor rászántam magam, hogy odamenjek és elhívjam valahova, elhajtott. Nem is túl szépen, elég szar érzés volt. Én mindig udvarias voltm. Később tudtam meg, hogy azt hitte csak szívatni akarom. Hát bazze ez van. Mindegy.
A lényeg szerintem az, hogy próbálkozni kell, nem várni, hogy a másik lépjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!