Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap együtt utaztam a vonaton egy fiúval. Hogy találhatnám meg? 19/L
Ő is a Nyugatiban szállt fel, csak ő Kecskemétnél szállt le. Az a helyzet, hogy nem volt olyan az alkalom (más okok miatt), hogy szóba elegyedjek vele amit már nagyon bánok.
Az a durva, hogy pár hónappal ezelőtt is vele jöttem haza. Hát mennyi az esély ilyenre, hogy ugyanazon a vonaton, ugyanabban a vagonban,kabinban,ugyanakkor találkozzak pár hónap elteltével ugyanazzal a személlyel?
Használd a Facebook-ot! Ha megosztják az emberek a történetedet akkor el fog jutni hozzá is. Sokan keresik így a másikat :)
Amúgy van egy oldal asszem az a címe hogy veledutaztam.hu de az lehet hogy a BKV-ra van csak.
Az utolsó link jó, én is azt ajánlottam volna. :-)
22%-os! Egész nap itt szexuálod a rezet, és negatívkodsz, minden kérdésnél. Ásd már el magad valahová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!