Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha már lassan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha már lassan fél éve szexuálisan zaklatnak? L

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, és nem rég költöztem ide, a mamámhoz, mert édesanyám elhunyt, apa pedig sosem foglalkozott velem, és talán életemben 3szor láttam.Bármilyen furcsa, nem faluban élünk.Eleinte szerettem ezt a környéket, mert azthittem itt végre nyugtom lesz és új életet kezdhetek, amíg meg nem ismerkedtem a szembe szomszédaimmal.Két 23 éves srác, ezt is onnan tudom, mert mondták. (A fene egye meg megjegyeztem)

Reggel mikor indulok iskolába mindig ott vannak a házunk előtt, és nem lenne túlzás, ha azt mondanám, figyelik minden léptemet.

A lényeg, hogy mikor elhagyom a házat, és este a parkba megyek, jönnek utánam.Próbáltam én kedves lenni, de reménytelen.

Aztán elfajultak a dolgok.Az egyik lefogott, a mási pedig lesmárolt, meg tapogatott.Persze az én 43 kilóm ellenük esélytelen.Ha meg aztmondom, feljelentem őket a rendőrségek, kinevetnek, és azt mondják holnapra már nem élek.Azóta nem beszélek erről senkinek.

2014. máj. 26. 16:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Jelentsd fel őket. Akkor, amikor még látszanak külsérelmi nyomok rajtad, sétálj be a rendőrségre, tegyél feljelentést. Sajnos ők ketten vannak egy ellen, bizonyíték nélkül úgy sem fogod tudni őket lecsukatni, de ha vannak rajtad nyomok, az már bizonyíték. Ne várd meg, amíg egyszer meg is erőszakolnak, mert hidd el, hogy előbb-utóbb így lesz.

Esetleg azt tudod még tenni, hogy szólsz a rendőrségnek, és "tetten érik" őket. Ez lenne talán a legjobb, bár nem tudom ilyen ügyben ez létezik -e.

27F

2014. máj. 26. 16:40
 12/19 anonim válasza:
100%
Szedd már össze magad. Rendőrségre gyerünk, senki nem fog kinevetni, túl sok amerikai filmet nézünk, h ki lehet hagyni a rendőrséget... és igen, igazi barátokat szerezni akik vigyáznak rád.
2014. máj. 26. 16:49
 13/19 anonim ***** válasza:

szerezz bizonyítékot, vedd fel őket a telefonra egy hangfelvételbe amikor elindulsz, ha megvan a bizonyíték jelentsd fel őket.

nem vernek meg, súlyos testisértésért valami 10 év börtön jár, és ők lennének az elsőszámú gyanúsítottak.

2014. máj. 26. 17:18
 14/19 anonim ***** válasza:

Milyen aranyosak, mindenki rendőrség, jelentsd fel. Persze, mert az így működik, a rendőrök kb szrni fognak rád, vagy:

- miért mászkálsz este a parkban, milyen ruhát viseltél, nem viselkedtél-e kihívóan, blablabla... sajnos ez ilyen világ, ha megerőszakolnak is te vagy a hibás... szánalmas.

2014. máj. 26. 17:42
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Megvárod amíg megerőszakolnak?
2014. máj. 28. 15:48
 16/19 anonim ***** válasza:
Pont ilyen helyzetekben lenne szükség az apára.. de már mindegy. Kérdező írj privit ha szeretnéd kibeszélni magadból a történteket. Sajnos nem tudok egyenlőre hasznosabb válasszal szolgálni itt, mint a többiek. Talán segíthetek rátalálni a gyenge pontjaikra... ejh majd kiderül. Azóta miben változott valamit a helyzet?
2014. máj. 28. 20:53
 17/19 anonim ***** válasza:
Na, például azt kéne tanítani középsikolában, hogy ilyen helyzetekben és hasonlókban mit csináljon az ember, nem pedig az endoplazmatikus retikulumot és az alliterációt Babits verseiben!
2014. jún. 7. 17:01
 18/19 anonim válasza:

Mindig rossz ilyet olvasni, de kíváncsi lennék mi lett a dologból, megirhatnád itt vagy privátban.

20/F

2019. szept. 4. 16:02
 19/19 anonim válasza:
Eltelt pár év. Mit történt? Remélem jól vagy kérdező.
jan. 7. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!