Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha már lassan fél éve szexuálisan zaklatnak? L
18 éves vagyok, és nem rég költöztem ide, a mamámhoz, mert édesanyám elhunyt, apa pedig sosem foglalkozott velem, és talán életemben 3szor láttam.Bármilyen furcsa, nem faluban élünk.Eleinte szerettem ezt a környéket, mert azthittem itt végre nyugtom lesz és új életet kezdhetek, amíg meg nem ismerkedtem a szembe szomszédaimmal.Két 23 éves srác, ezt is onnan tudom, mert mondták. (A fene egye meg megjegyeztem)
Reggel mikor indulok iskolába mindig ott vannak a házunk előtt, és nem lenne túlzás, ha azt mondanám, figyelik minden léptemet.
A lényeg, hogy mikor elhagyom a házat, és este a parkba megyek, jönnek utánam.Próbáltam én kedves lenni, de reménytelen.
Aztán elfajultak a dolgok.Az egyik lefogott, a mási pedig lesmárolt, meg tapogatott.Persze az én 43 kilóm ellenük esélytelen.Ha meg aztmondom, feljelentem őket a rendőrségek, kinevetnek, és azt mondják holnapra már nem élek.Azóta nem beszélek erről senkinek.
Vidéken ez megy. Miért nem szerzel barátot vagy barátot?
(azért írtam kétszer mert nem csak úgy lehet barát :D )
Ők majd megvédenek. Én egy 5000 fős faluban lakom, nagyrészt csak kisebbség, másrészt meg aki nem az, az is kötekedős tipus.
1#
De hát nem merem, meg ha egyszer kikerülnek a börtönből, agyonvernek.
Ne járj egyedül a parkba, névtelenül jelentsd fel őket, kérj védelmet.
Helyileg hol vagy? Lehet, hogy a polgárőröknek is szólhatnál.
Önvédelmet is tanulhatnál, legális eszközöket nyugodtan hordhatsz.
ha valahova elmesz sose menj magadba! beszelj valamelyik erosebb fiu baratodnak errol aki megerti, es vele menj a parkba meg ilyesmi. suliba meg baratnoiddel, de ne legyel magadba.
beszelj mamaddal. utana meg a rendorseggel. csak ures fenyegetes, hogy holnapra nem elsz. csak megakarnak felelmiteni. legalabb is remeljuk. ez az en velemenyem.
sok szerencset, remelem minden rendben lesz:)))!!
ez durva.
Ha nem akarsz rendőséggel foglalkozni (pedig jó lenne), akkor két ötlet maradt. Egyik, hogy keresel ismerősöket, akik elbeszélgetnek a szomszédokkal. Másik, hogy felveteted kamerára amit csinálnak, majd azzal te magad fenyegeted meg őket, hogy viszed a rendőrségre a felvételt ha nem szállnak le rólad.
(melyik város?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!