Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha már lassan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha már lassan fél éve szexuálisan zaklatnak? L

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, és nem rég költöztem ide, a mamámhoz, mert édesanyám elhunyt, apa pedig sosem foglalkozott velem, és talán életemben 3szor láttam.Bármilyen furcsa, nem faluban élünk.Eleinte szerettem ezt a környéket, mert azthittem itt végre nyugtom lesz és új életet kezdhetek, amíg meg nem ismerkedtem a szembe szomszédaimmal.Két 23 éves srác, ezt is onnan tudom, mert mondták. (A fene egye meg megjegyeztem)

Reggel mikor indulok iskolába mindig ott vannak a házunk előtt, és nem lenne túlzás, ha azt mondanám, figyelik minden léptemet.

A lényeg, hogy mikor elhagyom a házat, és este a parkba megyek, jönnek utánam.Próbáltam én kedves lenni, de reménytelen.

Aztán elfajultak a dolgok.Az egyik lefogott, a mási pedig lesmárolt, meg tapogatott.Persze az én 43 kilóm ellenük esélytelen.Ha meg aztmondom, feljelentem őket a rendőrségek, kinevetnek, és azt mondják holnapra már nem élek.Azóta nem beszélek erről senkinek.

2014. máj. 26. 16:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
31%
jelentsd fel te .....hülye....pffffffffff mit kell ezen mélázni????
2014. máj. 26. 16:29
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Pedig itt valamit tenni kéne, nincs mese. :/ Ez elég szörnyű.
2014. máj. 26. 16:30
 3/19 anonim ***** válasza:
30%

Vidéken ez megy. Miért nem szerzel barátot vagy barátot?

(azért írtam kétszer mert nem csak úgy lehet barát :D )

Ők majd megvédenek. Én egy 5000 fős faluban lakom, nagyrészt csak kisebbség, másrészt meg aki nem az, az is kötekedős tipus.

2014. máj. 26. 16:30
 4/19 anonim ***** válasza:
98%
Rendőrség! MOST! Nem csak erőszakoskodtak veled, de meg is fenyegettek! Hidd el amelyik kutya ugat, az nem harap!!! NYOMÁS!
2014. máj. 26. 16:31
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy elég komoly téma ahhoz,hogy itt kérj tanácsot. Tessék elmenni és megtenni a szükséges intézkedéseket.
 6/19 A kérdező kommentje:

1#

De hát nem merem, meg ha egyszer kikerülnek a börtönből, agyonvernek.

7/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne járj egyedül a parkba, névtelenül jelentsd fel őket, kérj védelmet.

Helyileg hol vagy? Lehet, hogy a polgárőröknek is szólhatnál.

Önvédelmet is tanulhatnál, legális eszközöket nyugodtan hordhatsz.

2014. máj. 26. 16:32
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez a kérdés komoly,akkor egyértelműen rendőrség,ha meg nem,akkor nem szabad ilyennel viccelődni.
2014. máj. 26. 16:32
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

ha valahova elmesz sose menj magadba! beszelj valamelyik erosebb fiu baratodnak errol aki megerti, es vele menj a parkba meg ilyesmi. suliba meg baratnoiddel, de ne legyel magadba.

beszelj mamaddal. utana meg a rendorseggel. csak ures fenyegetes, hogy holnapra nem elsz. csak megakarnak felelmiteni. legalabb is remeljuk. ez az en velemenyem.

sok szerencset, remelem minden rendben lesz:)))!!

2014. máj. 26. 16:33
 10/19 menta34 ***** válasza:
100%

ez durva.

Ha nem akarsz rendőséggel foglalkozni (pedig jó lenne), akkor két ötlet maradt. Egyik, hogy keresel ismerősöket, akik elbeszélgetnek a szomszédokkal. Másik, hogy felveteted kamerára amit csinálnak, majd azzal te magad fenyegeted meg őket, hogy viszed a rendőrségre a felvételt ha nem szállnak le rólad.

(melyik város?)

2014. máj. 26. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!