Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a GYIK-os ismerkedésekről?
Figyelt kérdés
2014. máj. 25. 19:27
1/36 anonim válasza:
Esélytelen dolog.
Ha valaki mégis normális és szép, akkor annak meg lelki problémái vannak.
2/36 anonim válasza:
itt veszélyes emberek tanyáznak.
3/36 anonim válasza:
Működik, csak szerencse kell hozzá :)
5/36 anonim válasza:
Én itt ismerkedtem meg a barátommal, a főoldal szerint 600+ ezer regisztrált tagja van az oldalnak, ebből nem tudom mennyi aktív tag, de gondolom abból is van elég... Ismerhet meg az ember itt is számára teljesen normális embert.
6/36 anonim válasza:
Lehetséges csak annyira kevés az esélye, hogy tényleg szerencse kell hozzá.
8/36 anonim válasza:
Nem sikerült normális lányt megismernem még itt. Mondjuk tény, nem komoly szándékkal szoktam ismerkedni, egy mégis maga köré csavart, aztán utána kiderült, hogy nagyon távol áll a normálistól.
9/36 anonim válasza:
Egy férfi volt, aki megfogott... :)
Utána kiderült, hogy nem az, akinek kiadja magát, hazudozik, idegbeteg stb. és föladtam az itteni ismerkedést :D
10/36 anonim válasza:
Ha megismerkedsz itt valakivel, jól kijöttök, barátok lesztek vagy kapcsolat lesz belőle.....akkor nem tök mindegy, hogy hol és hogyan ismerted meg?
Én itt ismertem meg egy lányt, aki mára már a menyasszonyom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!