Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Undorodom a lányoktól, vajon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorodom a lányoktól, vajon ez változni fog? 26F

Figyelt kérdés

Nem vagyok meleg, ezt itt az elején tisztázom már, de 99%-ban undorodom a lányoktól... ez a rossz tapasztalataim miatt van... olyan helyen dolgozom ahol minden nap sok lány van a közelemben... (egyedülálló vagyok már lassan 3 és fél éve) de én már 3 éve kb úgy vagyok a lányokkal hogy undorodom tőlük mert 99 százalékban ha meglátom őket arra gondolok hogy hmm igen szép szép, de tuti hogy egy büdös k... egy szopós ri... (nem olyan ember vagyok aki külső alapján ítélkezne, félre értés ne essék, akár hogy néz ki a lány én mindig ezt gondolom sajna.... azért sajna mert, másra nem vágyom az életben hogy megtaláljam a nagy ő-t akivel leélhetem az egész életem boldogan, egy lányt akarok életem végéig... de ilyen lány létezéséről nem tudok, ha létezik is akkor a föld pontosan az ellenkező részén él mint én az tuti...

rossz tapasztalataim azok vannak volt hogy csak 1-2 hónap után vagy 5 hónap után, de volt hogy 3 év -.- után derült ki hogy a lány egy jó nagy k... és mivel én csak csalódtam a lányokban, és rossz tapasztalataim vannak , már nem tudnék megbízni senkiben sem ez biztos... de így akkor mi tévő legyek ? csak egy vágyam van mit már az előbb leírtam...

[Nem tartom magam helyes srácnak, de nem is mondom hogy ronda vagyok... ha ronda lettem volna valamikor is akkor nem álltak volna szóba velem olyan jól kinézetű lányok amilyenek...]

2014. máj. 14. 19:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%
Rajtam kívül ki szakad még a röhögésbe? :D Jaj megyek is kongatni a harangot ha már kvazimódó vagyok :)
2014. máj. 14. 20:02
 12/19 anonim ***** válasza:
79%

Azokra a huszonéves lányokra gondoltam akik péntek esténként egy üveg piáért szo..ak bárkit. Persze fiatalok meg minden.

Nyilván nem minden mai csaj ilyen.

Na jöhet a haszontalan válasz jelző.

2014. máj. 14. 20:14
 13/19 A kérdező kommentje:

gondoltam hogy lesz felháborodás...

lányok, ki mondta hogy én azt mondtam hogy a jól kinéző lányokra mondom én azt hogy ku*vák ?

egy szóval sem mondtam azt hogy a jól kinéző csinos lányokról gondolom csak ezt...

általánosítottam...

de látom értelmes választ csak keveset kaptam azoknak pedig köszönöm :) nekik mondom hogy nehéz játszma lesz ez magamban mert már jó ideje az...

2014. máj. 14. 20:41
 14/19 anonim ***** válasza:

Bántás nélkül, de kérdező ilyen mentalitással te ne is legyen kapcsolatod, csak bántanál valakit.

Nekem is van rossz tapasztalatom, haragudnom kellene minden férfira? Sose bírtam mikor valaki besavanyodott, keserű és ezért persze a világ a hibás. Ha undorodsz a lányoktól hagyd békén őket, nem tudnál bízni bennük, szerinted k@rva mind de azért eljátszanád a megértő embert, hogy összejöjj valakivel vagy hogy gondoltad?

2014. máj. 14. 21:01
 15/19 A kérdező kommentje:
jól van akkor erről a témáról látom ennyit, én vagyok természetesen a rossz azért mert a lányok ri_*ncok... na pá
2014. máj. 14. 21:45
 16/19 anonim ***** válasza:
Na pá :D Hú de drámai volt :D
2014. máj. 15. 16:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Igen,kérdező a te hülyeséged ha ismeretségtől függetlenül minden nőt ribinek tartasz.
2014. máj. 15. 16:27
 18/19 anonim ***** válasza:
Van olyan, hogy a környezetedben nem találsz olyat, ki számodra megfelelő lenne. Keresd meg azt az 1 %-ot! Lehet, hogy túl magasra raktad a mércédet?
2014. máj. 16. 20:28
 19/19 anonim ***** válasza:
Valamivel nem vagy tisztában: k.. az, aki pénzért szexel, aki pénzért árulja a testét. A környezetedben minden lány ilyen? Nem hiszem! A gondolkodásoddal van a baj! Ha minden lányban k...-át látsz, akkor ne csodálkozz, ha ott hagynak, hiszen egyetlen normális nő nem szereti, ha k...-nak nézik! Ha egy nő kitartott melletted 3 évig, akkor hogyan lenne k...? A gondolkodásodat kell megváltoztatnod, mert a végén tényleg agglegény maradsz!
2014. máj. 16. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!