Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az normális, hogy undorodom...

Az normális, hogy undorodom azoktól a lányoktól, akik ronda pasival voltak előttem?

Figyelt kérdés
Jó csajokról van szó.
2012. márc. 13. 16:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
60%
Segítek : SEMMI KÖZÖD HOZZÁ, h előtted kivel voltak.
2012. márc. 13. 16:50
 2/20 anonim ***** válasza:
56%
Tudod, a szépség relatív. Van, akinek ez jön be másnak meg az. Miért, te azt hiszed magadról, hogy olyan jó pasi vagy?
2012. márc. 13. 17:04
 3/20 anonim válasza:
33%
Igen, szerintem normális. Ha egy jó csaj egy ocsmány pasit szed össze, az eléggé retek és valószínűleg nagy gondok vannak vele. Igaz, hogy a szépség relatív, de egy kupac sz@rra senki nem mondja, hogy szép.
2012. márc. 13. 17:21
 4/20 A kérdező kommentje:

Hát az vagyok :P

De a mai csajok komolyan mindenkivel összeállnak...

2012. márc. 13. 17:22
 5/20 anonim ***** válasza:
65%

te ezt én sem vágom, egy jófej kedves aranyos csaj miért jön össze egy gyökérrel?

mondjuk lehet azért mer a gyökér mer lépni a látszólag nem gyökér meg valójában egy balf.sz :\

2012. márc. 13. 17:50
 6/20 A kérdező kommentje:
Azért, mert gyökér. A csajok a gyökerekhez vonzódnak. Lehet akármilyen mutáns feje, meg habteste, ha nagyképű bunkó, akkor tuti lesz csaja.
2012. márc. 13. 18:07
 7/20 anonim válasza:
34%
Az utolsóval nem értek egyet, nem minden lánynak jön be az, ha valaki egy nagyképű bunkó. Én például messze elkerülöm az olyanokat.
2012. márc. 13. 18:22
 8/20 A kérdező kommentje:
Mondod ezt itt...Am a csajok 99%-ának akkor is azok jönnek be.
2012. márc. 13. 19:07
 9/20 anonim ***** válasza:

Az én véleményem az, hogy először nézz szét magad körül egy kicsit... normális az, aki az előítéletei szerint él? Ahhoz semmi ész nem kel, hogy mások felett ítélkezz csak azért, mert neked gondjaid vannak a magánéletedben. Tudod, nem a víz a hülye, ha a kacsa nem tud úszni.

Az, hogy konkrétan undorodsz azoktól a lányoktól, akik előtted neked nem tetsző férfiakkal jártak, csak azt mutatja, hogy rettenetesen el vagy magadtól ájulva. Túlságosan is. Talán ezért nem jutsz 1-ről a 2-re. Gondold át.

2012. márc. 14. 07:32
 10/20 A kérdező kommentje:

Nem velem van a hiba...

Lehet, hogy külsőleg kicsit elvagyok szállva magamtól, de belsőre 1000-szer jobb vagyok, mint azok a hányadékok, akik vonzzák magukhoz a csajokat. Külsőre tényleg iszonyat rondák, szerintem kb minden épeszű férfinak elmenne a kedve egy olyan csajtól, akit ilyenekkel lát. Meg sík hülyék. Komolyan olyan dolgokat nem tudnak, hogy fejemet verem bele sokszor a falba. Írni se tudnak, minden mondatban, amit leírnak van kb 20 helyesírási hiba. Minél hülyébb valaki, annál több csaja van.

2012. márc. 14. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!