Az normális, hogy undorodom azoktól a lányoktól, akik
ronda pasival voltak előttem?
11/20 A kérdező kommentje:
Azt lefelejtettem, hogy olvasni se. Minden második szóba beletévesztenek egy adott szövegben. Meg aki minél többet beszól órán és b@sztatja a tanárt, az a menő. Az fogja megkapni a legtöbb csajt.
Ugye most csak viccelsz? Ha pedig tényleg komolyan gondolod, hogy mindenki hülye rajtad kívül, akkor kezeltesd magad, de sürgősen. Csakis a te érdekedben.
2012. márc. 14. 16:51
13/20 A kérdező kommentje:
Nem mindenki, csak a hülyék kapják a csajokat. Vannak normálisak is, akik a haverjaim és nekik sincs senkijük. A t@hó parasztoknak 1-től 1-ig mindig van bnője.
14/20 anonim válasza:
Talán nekik nem olyan nagy az elvárásuk, mint neked.
2012. márc. 14. 20:13
15/20 A kérdező kommentje:
Ha azoktól a lányoktól is undorodsz, akik előtted az efféle tahó elemekkel jártak (nem csak a rondákkal járóktól), akkor azt megértem, hiszen ez őket is minősíti. Azokba a lányokba nem sok érzelmi intelligencia szorulhatott.
2012. márc. 15. 07:32
17/20 A kérdező kommentje:
A normális lányoknak is ezek kellenek. Volt, hogy egy tök rendes lány járt egy ilyennel, a gyerek meg egész nyáron sz@rt rá, mikor szünet volt. Szeptemberben mégis újra összejött vele. Meg tudom amúgyis, hogy azokért vannak oda. Én jól nézek ki, de rám csak mosolyognak, meg max rövid távon vannak velem (már az, akihez van még kedvem), mert én kedves vagyok velük. Nekik az kell, hogy semmibenézzék őket, meg tahók legyenek.
Nem, nem normális. Veled van a baj.
De nem vagy reménytelen, mert feltetted magadnak a kérdést.
Igyekezz ebből kigyógyulni! És még egyszer mondom: a hiba benned van, nem a lányokban!
2012. ápr. 11. 17:07
azért mert a csajok inkább választják a laza srácot(belőlük van a legtöbb tahó mert a 2 legtöbbször együtt jár), mint egy kedvesebb, törődőbb normálisabb srácot, mivel ők legtöbbször önbizalomhiány,nyápic alakolok
am tudom ám mit érzel.én is jóképűnek tartom magam, de bármit csinálok bazi nehezen növelődik bármiféle önbizalomnak nevezhető dolog
a kedvesség az meg nem azt jelenti hogy nyalsz nekik, előbb vagy férfi és magabiztos, aztán kedves nem pedig fordítva...elméletben király vagyok:D
18f
2012. ápr. 11. 18:17
20/20 A kérdező kommentje:
tegnap 17:07
Köszönöm ezt a rendkívül szakavatott választ...Látom a 12 életéveddel már nagyon okos és tapasztalt vagy :)
Kapcsolódó kérdések: