Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem akaszt ki ez a Conchita Wurst?
Mi történt? Miért vagytok ilyen idegesek? Dőljetek le egy órára vagy igyatok egy teát és nyugodjatok meg.
Erről beszéltem. Ha valaki kifejti a pozitív véleményét a témáról, akármilyen higgadt hangnemben teszi is, biztos, hogy az ellenlábasok részéről a felelet minimum egy virtuális késszúrás lesz. Miért akkora képtelenség egyszerűen csak beszélgetni, kulturált hangnemben vitatkozni, gyűlölködés nélkül kifejteni az álláspontunkat?
Nekem ez az álláspontom
Hát már láttam sok mindent, de ez valami ocsmány. Mégsem lep meg. Értékválságban vagyunk, már huszonéve mondogatjuk. Az ma már kevés, hogy valaki jól énekel, más is kell, valami politikailag igen korrekt.
Lehetne ezt fokozni. Pl. legyen egy néger, zsidó és cigány felmenőkkel rendelkező transzvesztita, szakállas, természetesen, akinek egy nagy púp éktelenkedik a hátán. Énekeljen héberül mondjuk egy dalt a pedofil, meleg, tibeti pandákról. Biztos győzelem.
"That's What I Am című dala kifejezi, hogy bárminek is születtünk, büszkének kell rá lennünk, mert hát ez vagyok én. =))"
Ja. Csak nem mindegy ki mire büszke. Ő arra, hogy szakállas nő (?). Más meg másra. Hiába, kinek a pap, kinek a papné.
"Rise Like a Phoenix című dala pedig egyszerűen hihetetlen. Csodálatos. Végig könnyeztem minden dalát, de főleg ezt mikor a dalfesztivál végén az "I" helyett "We"-t énekelt *oo*"
I helyett We - t énekel. Dráma. Így már nagy "breakthrough" ahogy nyugatias műveltségű liberálisaink mondanák.
"A Divathomofób neonácik meg elvonulhatnak visszafoglalni Erdélyt, mert ez már a 21. század, és nem a középkor!"
Aha, tehát a demokraták toleranciája a melegekre és transzvesztitákra vonatkozik, a határon túli kisebbségekre már nem. Pl. a dél - tiroliakra sem? Mert őket az osztrákok számon tartják, pedig nem akarják visszafoglalni Bolzano - t, vagy Merano - t. Az az Ausztria, aki vesztesként tőlünk is kapott területeket Trianonban, és nyilván a nagyfokú autonómiát élvező finnországi svédek is a középkorban élnek. Szóval a hasonlat elhibázott.
"Itt már mindenki szabad ember, mindenki az lehet, akinek valójában születik! Örülök hogy 10 pontot kapott Magyarországtól, a szavazatainknak köszönhetően! Hajrá Ausztria, hajrá Conchita, jövőre megyek Bécsbe Euróvízióra! ;DD 14/f (meleg.)"
Szép új világ, sokat várhatunk a fiatalságtól azt látom.
39/f, családos, osztrák cégnél dolgozó, akinek rossz álmai lesznek egy szakállas p.csától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!