Mért szakállas conchita wurst?
Figyelt kérdés
Férfi női ruhában? ez hogyan engedhedték eurovisiora? vagy akkor még férfi volt és közben lett ilyen?2014. máj. 13. 18:50
1/15 anonim válasza:
Nem teljesen mindegy! jó hangja van oszt kész!
2/15 anonim válasza:
Azért szakállas, mert férfi.
Azért van nöi ruhában, mert neki ez a megfelelö.
Azért engedték az Eurovisionra, mert ott a zene a lényeg.
3/15 anonim válasza:
Azért engedik, hogy megmutassák, mennyire is toleráns Európa.
4/15 A kérdező kommentje:
szóval homok került a gépezetbe és átvan operálva
2014. máj. 13. 18:55
5/15 anonim válasza:
Nincs átoperálva. Azt mondták meleg.
6/15 anonim válasza:
Kérdező, miért csak minden második sort olvasol el?
Férfi, tehát nincs átoperálva.
7/15 anonim válasza:
Miért baj az ha valaki úgy él ahogy neki jó? Egyébként ő egy transzzvesztita, de nem ez a lényeg hanem a belső. És legalább ő vállalja önmagát, nem úgy mint a mai emberek többsége. Ő ott mond igent ahol igenre gondol de a "tökéletes" azaz a mai emberek akkor is igent mondanak ha nemre gondolnak mert meg akarnak feleni. És igenis TEHEHTSÉGES, tanult (nem úgy mint te kérdező). Szóval ha neki ez a jó had tegye. Ez fáj neked?
8/15 A kérdező kommentje:
vov, az írásomból látszik hogy mit végeztem és hova járok :) gratulálok a válaszolónak..... képzeld hogy minden ember hazudik én is szoktam néha ha szükséges ! éven 5-10x
engem nem érdekel ez a majom, csak hát kíváncsi voltam hogy tényleg ilyen sokk debil van mo-n akinek ez a botrányos viselkedés bejön akármilyen szép is a hangja.....
2014. máj. 13. 19:54
9/15 anonim válasza:
Nem tudom, de ilyennel mérgezni szegény fiatalokat, hogy egy ilyet is láthatnak, szerintem cenzúrázni kellett volna :D Ránézek és a belem fordul ki bazze.
10/15 anonim válasza:
Nem az énekéért nyert, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!