Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ilyenkor mi van?
Kérem a szűzies életű, prűd és egyben ''mindent elitélő''emberek ne olvassák tovább.
Van barátom. Másfél éve élünk együtt de tulajdonképpen csak fél éve járunk. Előtte egy kis barátság extrákkal volt köztünk. De én már az elején szerelmes voltam belé. Nagyon örültem neki mikor feltette a nagy kérdést. Összejöttünk tök szép volt minden az első két hónapban. Utána valami elromlott. Mindig a veszekedések , alig töltöttünk egy kis időt együtt. A veszekedések 90%-a pedig arról szólt hogy ő ''nem bírja a kötöttségeket'' .Én egy hónapja kaptam egy lehetőséget hogy ki jöhessek külföldre és kijöttem ,ez itt a 4. hetem. Ahogy megtudta hogy kijövök külföldre egyáltalán nem izgatta a dolog. Talán egy kicsit. Eddig 3 sms-t kaptam tőle egyik a névnapomra, másik kettő pedig csak egy szimpla mizu puszival a végén volt. Én felhívtam eddig minden nap.
Most viszont itt ahol dolgozom van egy srác . Nagyon helyes és szexuálisan vonzódom hozzá. Nem tudom hogy miért, és amugy rendes srác, szimpatikus, segítőkész. Megpróbált két hete megcsókolni de ellöktem magamtól, és nem azért mert nem akartam, csak azért mert párom van. De viszont sokszor eszembe jut napközben, és konkrétan nagyon örülök amikor láthatom. Volt már esetleg valaki hasonló helyzetben? Nem tudom hogy mit csináljak. Egy szemétnek érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!