Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Kérem a szűzies életű, prűd és egyben ''mindent elitélő''emberek ne olvassák tovább.

Van barátom. Másfél éve élünk együtt de tulajdonképpen csak fél éve járunk. Előtte egy kis barátság extrákkal volt köztünk. De én már az elején szerelmes voltam belé. Nagyon örültem neki mikor feltette a nagy kérdést. Összejöttünk tök szép volt minden az első két hónapban. Utána valami elromlott. Mindig a veszekedések , alig töltöttünk egy kis időt együtt. A veszekedések 90%-a pedig arról szólt hogy ő ''nem bírja a kötöttségeket'' .Én egy hónapja kaptam egy lehetőséget hogy ki jöhessek külföldre és kijöttem ,ez itt a 4. hetem. Ahogy megtudta hogy kijövök külföldre egyáltalán nem izgatta a dolog. Talán egy kicsit. Eddig 3 sms-t kaptam tőle egyik a névnapomra, másik kettő pedig csak egy szimpla mizu puszival a végén volt. Én felhívtam eddig minden nap.

Most viszont itt ahol dolgozom van egy srác . Nagyon helyes és szexuálisan vonzódom hozzá. Nem tudom hogy miért, és amugy rendes srác, szimpatikus, segítőkész. Megpróbált két hete megcsókolni de ellöktem magamtól, és nem azért mert nem akartam, csak azért mert párom van. De viszont sokszor eszembe jut napközben, és konkrétan nagyon örülök amikor láthatom. Volt már esetleg valaki hasonló helyzetben? Nem tudom hogy mit csináljak. Egy szemétnek érzem magam.

2014. máj. 14. 01:31
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Én azon gondolkodnék el, hogy mi lehet a gond a kapcsolatotokban.
2014. máj. 14. 01:42
 2/23 A kérdező kommentje:
Mikor csak szexpartnerek voltunk minden rendben volt. A barátomnak a leghosszabb kapcsolata 3 hónap volt. Mindig azt mondja nem birja a kötöttségeket, pedig én nem szólok rá semmiért. Úgy érzem hogy ő nem szerelmes belém. Csak úgy vagyok a számára. De konkrét okot nem tudok mondani .
2014. máj. 14. 01:59
 3/23 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem vagy szemét:) a pasid szerintem egyszerűen nem érett egy kapcsolatra ezért indulhatott úgy ahogy (nekem is így indult, bár neki megvoltak az okai miért zárkózott el a kapcsolatok elől).

nem vagy attól rossz ember hogy tetszik egy pasi, sőt (szerintem) tiszteletreméltó, hogy mialatt a barátod hanyagol sem érzed úgy, hogy most aztán bosszúból megcsalod, vagy egyszerűen kihasználod a távolságot...

mérlegeld mennyire fontos ez a kapcsolat számodra és persze beszéld meg a barátoddal, mondd el a problémáid. egyébként csak nyűglődés ha nem mondod el neki.

egyébként mennyi időre mentél ki?

2014. máj. 14. 02:11
 4/23 anonim ***** válasza:
0%

Hogy lehet a semmiről ennyit irni és beszélni? Erre csak a nők képesek.

Neked nincs is pasid, most akkor miről irkálsz itt.

Meg ez a gondolatmenet, hogy 'szexuálisan vonzodom hozzá, de nem tudom miért..' és akkor várod hogy erröl pletyizzünk 6 oldalnyit. Esküszöm egyszer részt veszek egy ilyen pletyiben. Tessék pletyizük ki az új jelentkezőt.

Szerintem azért vonzodhatsz hozzá szexuálisan, mert olyan csábos a mosolya és a szeme szine is különleges, ráadásul gyönyörű hosszú szempillái vannak. Te ezt hogy látod, dumcsizzunk róla.

2014. máj. 14. 08:14
 5/23 anonim ***** válasza:
Szerintem beszéld meg a pasiddal,hogy folytassátok inkább a barátság extrákkal dolgot.Igy mindketten tudtok mást is keresni,mással is lenni.Mert ez igy hosszú távon úgysem fog müködik.
2014. máj. 14. 08:37
 6/23 anonim ***** válasza:
r3d4me, szerintem a primitív és kötekedő hozzászólásod tartsd meg magadnak
2014. máj. 14. 09:27
 7/23 anonim ***** válasza:

Nem primitiv az, max nem tudod követni te okos. Majd eljön az idő mikor még ezt is megérted.

Hogy lenyugodj itt van neked egy music: https://www.youtube.com/watch?v=Tm88QAI8I5A

2014. máj. 14. 10:52
 8/23 anonim ***** válasza:
segítséget kért, nem tudom az olyanok mint te miért írnak egyáltalán választ. rendben, akkor legyek én primitív, ki hogyan látja szerintem értelmetlen dolog ilyen jellegű véleményt hagyni egy olyan oldalon ahol elvileg a cél hogy segítsük egymást. ha olyan okos vagy amilyennek tartod magad miért törődsz egyáltalán az ilyen kérdésekkel? (kérdezőtől bocsánat az offért)
2014. máj. 14. 11:06
 9/23 anonim ***** válasza:

Mert idegesit mikor valaki forditva ül a lovon, ennél jobban pedig csak az idegesit mikor mások ész nélkül követik.

Ennek a kérdésnek semmiféle alapja nincs, hisz neki nincs is barátja. Ez tény. Tehát akkor most hogyan szöjjük tovább ezt az eszmecserét és legföképp miről?

Mondd el az irányt, kiváncsian hallgatlak.

2014. máj. 14. 11:18
 10/23 anonim ***** válasza:

de ezt mind honnan veszed, hogy nincs barátja?

miért "szöjjöd" (bármit is jelentsen is ez a te szótáradban) mégis tovább ezt a beszélgetést, ha mindez nem érdekel és butaságnak tartod? persze most nem a témáról esik szó, hanem az értelméről de mint említettem miért szólsz hozzá ha okosabb vagy?

2014. máj. 14. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!