Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ilyenkor felébrednétek?
Figyelt kérdés
Majdnem minden este szexelünk a barátommal amikor együtt vagyunk, de sokxor látom amikor hajnalban néha felkelek (amikor nála alszom olyankor sokxor felkelek minden kis zajra) hogy alszik de mégis áll neki. Szóval ha a számmal olyankor kielégíteném felkelne? :)2014. máj. 11. 21:11
1/13 anonim válasza:
Nem tudom. Én nem engedném, hogy egy nő összeretkelje a szájával.
2/13 anonim válasza:
Valszeg fel, és csináld minden nap. Csávód sose hagyna el. :D
3/13 anonim válasza:
Próbáld ki csak nem csap le....
4/13 anonim válasza:
Én miért nem találok olyan nőket, akiket ilyen dolgok foglalkoztatnak?
6/13 anonim válasza:
Mikor én csináltam a volt pasimnak felébredt!
De imádta :P na meg meg is hálálta :)
7/13 anonim válasza:
Orgazmustól fel ébred az ember,még mély altatás közben is!
8/13 A kérdező kommentje:
:)
2014. máj. 11. 21:29
9/13 Johny88 válasza:
Simán jó ötlet! Tuti, hogy felkelne.
10/13 anonim válasza:
HAJRÁ!
Minden nő tegye ezt!
Reggel 1 laza pipa!
Nincs is jobb annál......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!