Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Családi kapcsolataim nem jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családi kapcsolataim nem jól alakulnak.40-es éveim elején járó nő vagyok, szüleimmel élek, nekem most ők jelentik a családot. Több férfival voltam néhény éves kapcsolatban. Mindegyik csak kihasznált, aztán elhagyott. Miért ilyenek a férfiak?

Figyelt kérdés

2014. máj. 11. 07:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Akarsz egyet...minek? Ha a kutya meg a macskák jobban megértenek, neked nem kell társ.

Félre ne értsetek nekem is van kutyám, macskám, a családunk részei, de egy társat vagy gyereket nem helyettesítenek! De ettől függetlenül előkelő helyük van az állatoknak a családunkban.

Te meg szépen szakadj le anyádékról, míg nem késő és míg nem leszel egy lelki nyomorék!

2014. máj. 11. 09:17
 12/18 A kérdező kommentje:
Mert én egy disznó, idióta, állat, hernyó vagyok! Elnézést akinek nem idéztem a privijéből, az nyugodtan reklamáljon!
2014. máj. 11. 09:35
 13/18 anonim ***** válasza:

"Mert én egy disznó, idióta, állat, hernyó vagyok!"

Nem, kedvesem, Ez az anyukád és az apukád volt, leginkább az előbbi. Ők csináltak belőled érzelmi és emberi nyomorékot.

40+ és most akarsz valamit, meg annak szöges ellentétét és különben is csak a kutya és a macska az igazi? Felejtsd el. Élj tovább a szüleiddel. Leválni a szüleidről 20 évvel ezelőtt kellett volna. Most már mindegy.

2014. máj. 11. 09:50
 14/18 anonim ***** válasza:
30%

Te írtad, kedves kérdező: "Nekem nincs szükségem férfira, csak akarok magamnak egyet."

Na most akkor miért is kérdezed, hogy miért ilyenek a férfiak?

"Mindegyik csak kihasznál" Miért te mit akarsz, amikor ilyeneket írsz?

Kutyád, macskád van, társ helyett. A férfiak nem akarnak harmadikak lenni.

Költözz külön, hagyd az állataidat a szüleidnél, és normális férfit akarj, lehetőleg úgy, hogy társként tekintesz rá, nem egy gépre, aki időnként megcsinál, amikor neked szükséged van rá, de félredobod, amikor neked nincs kedved. Nagyon sok mindenen változtatni kell, mert így vénlányként fogsz megöregedni.

45 éves férfi vagyok, de kézzel lábbal menekülök az olyan nőktől, akik a szüleikkel élnek és állatot tartanak. (Ráadásul sok nő még prűd is.) Szerencsére nem gond, mert van bőven normális nő is, pedig nem vagyok sem jóképű, sem kigyúrt pasi, csak egyszerűen ki tudom mutatni az érzelmeim, és határozott vagyok, nem hódolok be a feminista baromságoknak, nem alázkodom meg egy nőnek sem.

De kétségtelenül sok férfitársam kihasználja a nőket, mint ahogy fordítva is nagyon sok nő kihasználja a férfiakat. Én ezzel nem értek egyet, de ehhez két ember kell mindíg.

2014. máj. 11. 12:02
 15/18 anonim ***** válasza:
Utolsó ... te aztán "jó " ember lehetsz mondhatom ! Mi bajod ,az állatot tartó emberekkel ? Bizonyára nagyobb szeretet szorult beléjük ,mint a te fajtádba . A kérdező költözzön el a szüleitől .. ennyi amiben igazad van ,de az állatai hozzá tartoznak ,természetes ,ha magával viszi őket .
2014. máj. 11. 12:13
 16/18 anonim ***** válasza:
Van egy akváriumom néhány sügérfélével, mennyire fokozom le ezzel magam? :))
2014. máj. 11. 12:15
 17/18 anonim ***** válasza:
Na én biztos kiverném nálad a biztosítékot ... kutyát tartunk panelban :P ,aki nálunk családtagnak számít . Imádjuk ;-)
2014. máj. 11. 12:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem sértésnek szánom! De nem a férfiakkal van a baj, hanem veled! Keress egy pszichomókust és keresd meg a probléma gyökerét magadban... hogy miért hagyod magad kihasználni, miért választasz ilyen férfiakat magad mellé???
2014. máj. 11. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!