Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Családi kapcsolataim nem jól alakulnak.40-es éveim elején járó nő vagyok, szüleimmel élek, nekem most ők jelentik a családot. Több férfival voltam néhény éves kapcsolatban. Mindegyik csak kihasznált, aztán elhagyott. Miért ilyenek a férfiak?
Azt használják ki,aki hagyja.Rossz tipusokat vonzol.Amint változtatsz a magatartásodon,egyből másmilyen lesz a férfiak viszonyulása is hozzád.Tapadztalat.
Ariana Gee és Mary Gregory-Tanácsok a szerelmi élethez c. könyvét ajánlom,nagyon hasznos.
ELÖSZÖR költözz el otthonról és alakíts ki egy ÖNÁLLÓ életet, család és férfiak NÉLKÜL.
Ha már képes vagy egyedül megélni, UTÁNA van értelme párkapcsolatba kezdeni.
Több, mint 40 vagy, de nincs önálló életed?
Vagy ez átmeneti, hogy a szüleiddel laksz?
így van, számos szakkönnyvvel és szakvéleménnyel tudom alátámasztani, hogy előbb fel kell nőni, önállósodni kell.
Még utána sem könnyű, mert ez csak az egyik feltéttel a jó párkapcsolathoz.
Az ellenpéldák ne nyomasszanak, az olyan párkapcsolatok pótszülői érzelem által vezéreltek, nem szerelmi kapcsolatok.
Na itt a probléma. Kutyád macskád van, szüleiddel élsz, férfit meg igazából nem is akarsz, csak csak úgy legyen.
Ezek mind olyan dolgok, amitől egy normális férfi menekül.
Először is légy önálló, költözz el a szüleidtől, ne tarts állatot ember helyett, és ne a macsós, gazfickó típusú férfiakat keresd.
Ha ezeken nem változtatsz, sosem lesz normális párkapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!