Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti milyen jogon bámultok meg idegen fiúkat? Nem gondoljátok hogy ez idegesítő?
Figyelt kérdés
Szerinten elég ronda pasi vagyok és szeretnék észrevétlenné válni,csak békésen utazni úgy hogy senki se figyeljen rám.Mégis megnéznek néha a lányok. Gyűlölöm!! Mi a fenéért nem tudnak máshova nézni? Miért nézitek a nem helyes fiúkat? Nem gondoljatok hogy ez nagyon idegesítő?
18/F
2014. máj. 7. 22:38
31/42 anonim válasza:
Most szerinted látatlanba ki a f**z tudja miért bámulnak a csajok...? :D
24 éves csaj vagyok..ha látok képet megmondom neked és pont...
ha nem akkor meg menj aludni aztán sírj,hogy bámulnak és miért lehet..
33/42 anonim válasza:
Így van...pereld be őket...mert van szemük és rád mernek nézni..:v
34/42 A kérdező kommentje:
Tennék ellene ha lehetne..
Majd legfeljebb legközelebb ráordítok hogy "MIT NÉZŐŐ'? NINCS OTTHON TV?"
2014. máj. 7. 23:04
35/42 anonim válasza:
Bocs, ha rád nézek. Levegőt vehetnék melletted, vagy azért pl halálbüntetést akarsz? Csak mert elhasználom az oxigént.
36/42 anonim válasza:
Ez a rákiabálás jó..:D
Poénnak persze...
37/42 A kérdező kommentje:
Nézd a jóképű,cuki,helyes stb pasikat.Azok örülbi fognak.
Engem meg hagyj békén a kis világomban.
2014. máj. 7. 23:07
38/42 anonim válasza:
húúúúú, de le lettem ám oltva. most annyira félek, nehogy összefussak egy ilyen harcbűvész nyomoronccal, aki a tudásával max a popsiját törölhetné ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!