Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti milyen jogon bámultok meg idegen fiúkat? Nem gondoljátok hogy ez idegesítő?
Figyelt kérdés
Szerinten elég ronda pasi vagyok és szeretnék észrevétlenné válni,csak békésen utazni úgy hogy senki se figyeljen rám.Mégis megnéznek néha a lányok. Gyűlölöm!! Mi a fenéért nem tudnak máshova nézni? Miért nézitek a nem helyes fiúkat? Nem gondoljatok hogy ez nagyon idegesítő?
18/F
2014. máj. 7. 22:38
11/42 anonim válasza:
Mutass képet, lehet nem is vagy ronda.
12/42 anonim válasza:
hmmmm, én imádom amikor néznek, és látom rajtuk, hogy legszívesebben már a szájukba vennék a hatalmas, duzzadó hímvesszőmet
13/42 A kérdező kommentje:
Azt majd én eldöntöm.
A képeimet ingyen biztos nem adom mert jó pénzt érhetnek tömegoszlató és kínzóeszközként.
2014. máj. 7. 22:46
14/42 anonim válasza:
Azért vagy GYÁVA!!! mert itt általánosítasz, ahelyett, hogy attól a lánytól kérdezted ezt volna meg. Gratulálok az értelmi szintedhez. Nem csak gyáva és ronda vagy, de még hülye is.
16/42 A kérdező kommentje:
Örülök hogycte imadod,én nem.
2014. máj. 7. 22:46
17/42 anonim válasza:
Tegyél már fel képet...páran már kíváncsiak vagyunk...
megmondjuk mi csajok,hogy mit néznek rajtad...;)
18/42 anonim válasza:
Süt róla a gyávaság, azt nézik.
19/42 A kérdező kommentje:
64%-kal én nem ugrálnék.
Azért általánosítok mert EZ MINDEN NAP MEGESIK és a franc se fog naponta 2 lányhoz odamenni hogy "ne nézzél".
Csak nyugalmat szeretnék.
2014. máj. 7. 22:49
20/42 A kérdező kommentje:
Gyávaság? 6 évig jártam harcművészeti edz3sekre ott hidd el hogy belém püföltek némi lelkierőt.:)
2014. máj. 7. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!