Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hát ez már szégyen. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hát ez már szégyen. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Volt egy barátnőm, szerettem megcsalt... Mikor valaki tetszik közel kerülnék hozzá/Komoly lenne a dolog elfog egy érzés, hogy hagyjam. Tehát mintha már nem tettszene az a lány, vagy nem is tudom, olyan ez az érzés, mintha nem bíznék/ csalódtam volna a lányokban. 1 kérdés ez normális és ha igen akkor erőltessek egy kapcsolatot vagy hagyjam a fenébe? Már volt, hogy emiatt kellet valakit "leráznom" pedig tettszet az illető, és szörnyen is érzem magam miatta...

2014. máj. 7. 19:43
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
te valószinüleg nem csaltad volna meg a barátnődet... gondolj arra hogy van olyan lány aki ugyanannyira szeret majd téged mint ahogy te őt:) de ezt csak akkor tudod meg ha nem "rázod le" őket
2014. máj. 7. 19:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok adonisz se semmi, de mégis a világ egyik legszarabb érzése... Nem tudom normális ez az érzés egyáltalán? Nyugodtan kövezzetek megérdemlem
2014. máj. 7. 19:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ebben nincs semmi szégyellnivaló. Félsz az újabb csalódástól (megjegyzem ez teljesen normális, emberi dolog), ezért nem kezdesz bele új kapcsolatba.

Szerintem egy ideig hagyd az egészet még. És mikor úgy érzed, hogy most már nagyon hiányzik, hogy valakit szerethess, és hogy viszont szeressenek, akkor próbáld meg.

És szerintem, próbáld meg ellensúlyozni magadban ezt a "a mindegy, jobb ha hagyom" érzést. Például, hogy elképzeled, hogy milyen jó lenne vele, vagy hogy ez a lány más, mint a volt barátnőd.

Nyugi, ne görcsölj rá.

2014. máj. 7. 19:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor egy ideig hanyagolom, de mégis 9 hónapja volt...
2014. máj. 7. 19:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Nincs mit.

Hát akkor ne csodálkozz. 9 hónap az semmi, ha az ember ekkorát csalódik egy olyan emberben, akiben ennyire megbízott. Vegyük például anyukámat. Apukám megcsalta, és utána már nem is lett senkije, mert olyan szinten csalódott apukámban, főleg, hogy rajtam kívül még bátyám is ott van. És bár ez azért más helyzet, de mégis hasonló.

Még várj ezzel. Az idő segíteni fog. És biztos vagyok benne, hogy nem fogod egész életedben ezt érezni.

2014. máj. 7. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!