Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyen, ha magas fiúként nincs barátnőm?
Figyelt kérdés
2014. márc. 16. 20:41
1/8 anonim válasza:
Nekem barátom 190 cm és szerintem nem szégyen csak a lányok néha elégé lükék kitartás!
2/8 anonim válasza:
??? Nem ertem a logikad.. Attol, hogy magas vagy attol meg lehet elviselhetetlen szemelyiseged, lehetsz idegesito,eroszakos...stb.
3/8 A kérdező kommentje:
de nem vagyok ilyen
2014. márc. 16. 20:50
4/8 anonim válasza:
Eléggé. Ha a fiam lennél, én biztosan kitagadnálak!
5/8 anonim válasza:
Inkább az a szégyen, hogy ilyen ökörségeket kérdezel.
6/8 anonim válasza:
Azért mert magas vagy, nem jár egyből a csaj..én sem értem a logikádat.
7/8 anonim válasza:
Honnan tudod,hogy nem vagy olyan mint amit eloszor irtam?! Lehet, hogy csak nem veszed eszre?
A magassaghoz nem jar baratno, a lanyokert (ha normalisrol van szo) kuzdeni kel, legalabb egy kicsit. Am lehet nem megfelelo lanyoknal probalkozol..
8/8 anonim válasza:
én is 190 vagyok, nem szégyen. nekem nincs, nem is lesz soha csak passzívan tűröm hogy le vagyok sz*rva
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!