Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mégis mi a vonzó egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mégis mi a vonzó egy kövér nőben? Mitől jobb mint egy karcsú?

Figyelt kérdés

2014. máj. 6. 21:35
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
"bárhol lehet rajta pinát hajtogatni" na ez ki vágja a biztosítékot. Köszi :D rég röhögtem ekkorát.
2014. máj. 6. 22:04
 12/28 A kérdező kommentje:
Ebben van valami....de a párom is önbizalomhiányos, mégis "rámhajtott" anno:D nem azt mondom hogy topmodell vahyok, de még bőven csinos kategória:)
2014. máj. 6. 22:34
 13/28 A kérdező kommentje:
Vagyok*
2014. máj. 6. 22:35
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
tömegvonzás :D bevonzza a pasikat, mint a bolygók a holdakat xD
2014. máj. 6. 22:53
 15/28 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező: ha te elégedett vagy magaddal és van párod, aki elégedett veled, akkor mégis miért zavar, hogy mások - nem túl sokan - a teltebb nőkre buknak? Azt szeretnéd, ha a világ összes férfijának kizárólag te tetszenél, azoknak is, akiktől te semmit nem akarsz? Nem értem a logikádat!
2014. máj. 6. 22:55
 16/28 anonim ***** válasza:
16, tipikus nő
2014. máj. 6. 23:16
 17/28 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi se vonzó nekik rajtuk/rajtunk.
2014. máj. 7. 08:15
 18/28 A kérdező kommentje:
16# ne analizálj engem mások mintaja alapján:) nem akarok senkinek tetszeni, csak tudod sok szép nőt dobnak el ilyenekért, és érdekelne a betegség oka.
2014. máj. 7. 09:02
 19/28 anonim ***** válasza:

# 19: Sok szép nőt dobnak el? Azért ha egy nőt "eldobnak", az általában a nő hibája is. A külsőn kívül nagyon sok tényező van még, amivel egy férfit meg lehet fogni, például kedvesség, odaadás, türelem, figyelmesség, megértés, hisztik kerülése, stb.

Persze egyszerűbb mindig másokat hibáztatni. Te meg akarod érteni a "betegség" okát, én is szeretném megérteni a te betegséged okát, hogy miért foglalkozol olyan kérdéssel, ami elvileg téged nem érint. Miért nem lehet mindenki olyan partnerrel, aki számára megfelel? (Külsőben, személyiségben, stb.)

Egyszerűen csak érdekelnek a szempontjaid, mert nekem meglehetősen idegen, engem nem szokott érdekelni, hogy számomra irreleváns férfiak milyen nőkre buknak. Pl. mondhatnám, hogy mit esznek a buta, pénzéhes, hisztis csajokon, de ha nekik ez jön be, hát legyen. :) Én olyan partnert szeretnék, aki ENGEM értékel, kívül-belül-mindenestül (szerencsére találtam ilyen partnert). Hogy a szomszéd Tóninak milyen nők jönnek be, az teljesen hidegen hagy. :)

2014. máj. 7. 15:39
 20/28 anonim ***** válasza:

nekem is jobban bejönnek az átlagnál nagyobb seggek :D

F20

2014. máj. 7. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!