Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan verjem ki a fejemből azt a borzalmas csókot amit átéltem?
Figyelt kérdés
Egyszerűen undormány volt, tudom, hogy ez szemétség (nem is mondtam senkinek), de felfordul a gyomrom, ha visszagondolok. Komolyan mondom lelki traumám van. Mintha olyannak "adtam volna oda magam", aki nem érdemel meg, vagy nem is tudom. Volt már isteni, átlagos, rossz csókban is részem, de ez valami katasztrófa volt. A srác leharapta a fél fejem, ráadásul borzasztóan nyálas volt, hatalmasak a fogai és élesek, ha ránézek azóta hánynom kell. Mit csináljak ezzel??!! Azóta írogat nekem, de nem akarom, úristen, nem akarok hozzáérni. Így érzem magam. Nektek vol már ilyen "élményetek"? :S 17L2014. máj. 5. 22:38
21/29 A kérdező kommentje:
De láttam a fogait. Teljesen normálisak és szép fehérek. Be is jön (JÖTT!!!)
2014. máj. 5. 23:05
22/29 A kérdező kommentje:
Folytatom: Szóval be is jön (jött) a srác, helyes, jó a haja és a teste pont az ideálom (vékony *-*), de most elidegenedtem tőle... És tényleg meglepően élesek a fogai, és HARAP :S
2014. máj. 5. 23:06
23/29 anonim válasza:
Na akkor küldesz képet? :)
A kérdésre válaszolva pedig tényleg ne keseregj ezen. Bárkivel előfordulhat. Lépj tovább, tarts egy kis szünetet, gondold át a dolgokat és ha van tanulság akkor váljon a javadra. Ennyi ;)
Egy ilyen miatt ne legyél apáca... vagy legalábbis ne túl sokáig :))
24/29 anonim válasza:
Tábla nem volt a nyakában?
Vigyázat krokodil veszély!
25/29 A kérdező kommentje:
Minek kell kép és milyen?
2014. máj. 5. 23:22
27/29 A kérdező kommentje:
És azt mégis hogyan tudom bebizonyítani??!!
2014. máj. 5. 23:43
28/29 anonim válasza:
hozol egy igazolást a nőgyógyászatról
29/29 anonim válasza:
Hanyat dőlsz egy papírra ráírod, hogy gyks.hu, széthúzod a puncidat a hüvelyednél és lefotózod. :) 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!