Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan verjem ki a fejemből azt a borzalmas csókot amit
átéltem?
Figyelt kérdés
Egyszerűen undormány volt, tudom, hogy ez szemétség (nem is mondtam senkinek), de felfordul a gyomrom, ha visszagondolok. Komolyan mondom lelki traumám van. Mintha olyannak "adtam volna oda magam", aki nem érdemel meg, vagy nem is tudom. Volt már isteni, átlagos, rossz csókban is részem, de ez valami katasztrófa volt. A srác leharapta a fél fejem, ráadásul borzasztóan nyálas volt, hatalmasak a fogai és élesek, ha ránézek azóta hánynom kell. Mit csináljak ezzel??!! Azóta írogat nekem, de nem akarom, úristen, nem akarok hozzáérni. Így érzem magam. Nektek vol már ilyen "élményetek"? :S 17L
Éretlen vagy még a szexuális életre,elsőbb ismerkedj meg a partnereddel és ha kölcsönös a vonzalom csak utána csókolgassad. Egyébként meg állisd le magad, szegény srác nem gondolhatja, hogy rossz élményt nyujthatot, kicsit normálisabban is kezelhetnéd, neked is nagyon rosszul esne ha ennyire undorral beszélnének rólad, azt fene tudja lehet te is válthatsz ki ellenérzést valakiben, de bunkóság igy kezelni. Végülis te vagy a hibás, nem beszélgettél vele eleget, nem ismerted meg, nem érezhettél semmi szimpátiát, vonzalmat iránta, akkor mégis mire vársz..de azért ő is egy ember, nem kellene igy beszélned róla.
2014. máj. 5. 22:50
12/29 anonim válasza:
"A srác leharapta a fél fejem, ráadásul borzasztóan nyálas volt, hatalmasak a fogai és élesek,
Legközelebb ne krokodillal próbáld!
2014. máj. 5. 22:52
13/29 anonim válasza:
#12 így estére ez hatalmas volt... :D sírok ezen a kérdzőn.. ha így csókolózik mindenkivel akkor hogyan furujázhat?:) szűz?:) küldj képet és elhisszük
2014. máj. 5. 22:55
14/29 anonim válasza:
Biztos a szájszagod van rá ilyen hatással
2014. máj. 5. 22:58
15/29 A kérdező kommentje:
Miről küldjek képet? A szűzhártyámról? :D
16/29 anonim válasza:
Nekem olyan szexem is volt, amire szörnyű visszagondolni. Megesik az emberrel, hogy benézi, egész életében nem sikerülhet mindig minden jól. Lépj tovább, tanultál belőle, lecke volt. Ha egész életedben a hibáidon keseregsz, akkor szomorú ember leszel, másrészt semmivel se bölcsebb. Ha már hibázol, legyél jobb ember utána.
23L
17/29 A kérdező kommentje:
Szeretek csókolózni (legalább is eddig szerettem), most ez miért baj? :D Ti talán nem?
2014. máj. 5. 22:59
18/29 A kérdező kommentje:
#12 :DDDDDDDDDDDDDDDD Köszi
2014. máj. 5. 23:00
19/29 anonim válasza:
"Hogyan verjem ki a fejemből azt a borzalmas csókot amit átéltem?"
Nagykalapáccsal
2014. máj. 5. 23:03
20/29 anonim válasza:
"Hatalmas éles fogak". Ez önmagában is kissé visszataszító lehet. Nem láttad?? Ezzel együtt vonzódtál hozzá? Vagy csak olyan sok volt a pia, hogy mindegy volt, ki dugja a szádba a nyelvét??
Ezt csak azért kérdezem, mert én sose tudnék olyat megcsókolni, aki iránt nem érzek semmit ( vonzalmat főleg), ebből következően ilyen még nem is fordult velem elő, pedig csókolóztam már néhány pasival...
Szegény srác meg lehet reménykedik, aztán ő is itt fog majd sírni, hogy milyen ronda nem kell senkinek, pedig lehet amúgy aranyos, rendes, és valaki boldog lenne vele. Mert szerintem az ilyenek miatt mint te, van itt (meg máshol is), ennyi súlyosan önbizalomhiányos fiú. Rendezd le finoman, igyekezz ne megbántani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!