Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó melegnek lenni?

ma 12:13
Én meg a magadfajta primitív takony pulyákat írtanám. Elég hülye felfogás. Ugyanaz a két dolog,két azonos nemű. Egymást nyalni nem épp gusztusos hetero párnál sem,ha nyilvánosan csinálja. Ha meg négy fal között zajlik,ahhoz semmi közöd.

Hahahahahahaha, méghogy "fajfenntartás" egy 7.000.000.000 ember lakta bolygón!
Különben meg akik "irtanák", azok vagy látens b*zik, vagy a felmenőjük között volt egy látens b*zi, aki továbbadta a gyűlöletet. Nem tudom miért kell utálni valamit, ami nekünk, heteróknak nem konkurencia. :)

A 11-esnek üzenem a következőt.
Ha egy heteroszexuális pár odafigyel a védekezésre, akkor ugyanúgy nem kell aggódni a nem kívánt terhesség miatt.
Ennyi erővel a férfi is rinyálhat a lehajtott WC-deszka miatt, mert nekem fel kell hajtanom hugyozás előtt, ha nem akarom lehugyozni. Tehát ezt meg kell mondani a csajnak, és ha értelmes, legalábbis nem egy fogyatékos debil, akkor megérti, hogy miért nem hajtom le a deszkát hugyozás után. Tehát heteroszexuális párkapcsolat estén sem kell feltétlenül hallgatni a rinyálást a felhajtott WC-deszka miatt, ha a csaj legalább hajlandó megérteni a dolgot.
Mostmár végképp nem kell elmenni a legújabb Alkonyatra, mert annak már vége. Mellesleg nem minden nő rajong a romantikus trágyákért. Ellenben némelyik férfi is titokban szeretheti a romantikus filmeket, akár hetero, akár homo. Ráadásul a búzák érzékenyebbek, tehát rajonghatnak a romantikus hányásokért.
Nem minden férfi rajong az Avatárért és más sci-fi-kért. Ellenben némelyik nő imádja az ilyen filmeket.
Némelyik nő szívesebben megy kocsmába kávéház helyett, és némelyik férfi szívesebben megy kávéházba kocsma helyett. Ráadásul ezek mind heteroszexuálisok.
Sok nő ért a videóhoz, nem mindegyik hülye az elektronikus cuccokhoz. Némelyik férfi viszont teljesen hülye ez ilyenekhez.
A PMS és a mensi jogos, de a férfiaknál idővel előjöhet a kapuzárási pánik.
Nem minden nő olvas magazinokat. Ha valaki mégis, akkor a férfi nem köteles elolvasni azokat. Ha valaki sajnálja kiadni a pénzt az ilyen magazinokra, akkor azt meg lehet beszélni, de a nő jó eséllyel belátja, ha sokba kerülnek a hülye magazinjai. Mellesleg titokban a férfiak is olvashatják ezeket, mert egy-két dolgot meg lehet tudni a nők érdekes és kiismerhetetlen gondolkodásmódjáról.
Arról nem is beszélve, hogy lehet saját gyereket csinálni. Sajnos olyan is van, hogy nem sikerül, de az már más tészta. Az emberek nem mutogatnak a hetero párokra, nem beszélik ki őket csak azért, mert férfi és nő, nem undorodnak tőlük csak úgy.
Soroljam még?
Akkor én is komolyra fordítom a szót. Mind a kettőnek, mármint a heteroszexuális kapcsolatnak is és a homoszexuális kapcsolatnak is (akár férfi-férfi, akár nő-nő) vannak előnyei és hátrányai. Az a lényeg, hogy kinek mi jön be.
Te sem tudod megmondani, hogy neked miért jó, hogy meleg vagy, de ez szinte nyilvánvaló. Neked így jó. De attól még nem kell értelmetlen hülyeségeket felsorolnod a férfi-nő kapcsolattal szembeni előnyökről, hogy miért jobb a férfi-férfi kapcsolat. Te búza vagy, és kész. De nekem, mint hetero férfinak, kimondottan vonzó is egy-két női hülyeség is. Ezek egy kapcsolat velejárói, de mindennek megvan a maga szépsége, az egésznek pedig a maga gyönyörűsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!