Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jó Melegnek lenni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó Melegnek lenni? Előnyei / Hátrányai.

Figyelt kérdés

A válaszotokban írjátok le,hogy

Előny:

-

-

Hátrány:

-

-

Előre is köszi :)

2009. máj. 22. 16:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
58%

nem jó annak lenni.

előny : ilyen van?

hátrány: ugye a homoszexuálisak egy mást ...be rakják így nagyob esélyel leszel aidses.jól összevernek az emberek is mindennap kapod a sorozatos beszologatásokat.apád anyád letagad. kb ennyi az én véleményem :) a punci a nyerő :)

2009. máj. 22. 16:51
 2/18 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem ez a legidiotabb kerdes az oldal torteneteben. A homoszexualitas nem egy eletforma, amit kivalasztunk magunknak azert, mert sok elonnyel jar. Ez egy nemi identitas. Nincs olyan, hogy "miert jo" annak lenni. Az vagyok, es kesz. Ez nem egy vallas, amivel teriteni szoktak.
2009. máj. 22. 16:51
 3/18 anonim ***** válasza:
72%
Ezt az identitást senki sem VÁLASZTOTTA. Senki sem a maga jószántából lett meleg. A legtöbb meleg szívesen változna heteróvá, ha lehetne. Nekem elhiheted. Én is meleg vagyok.
2009. máj. 22. 16:57
 4/18 anonim ***** válasza:
77%

Előny: télen nem fázol :D

Na komolyan:

Előnye sztem nincs. Hátránya. Hát. Sztem csak hátránya van, s az ember nem tehet róla, hogyha olyan, amilyen, de én nem tudom hogyan lennék képes elviselni, ha ilyesmi kiderülne rólam. :S

2009. máj. 22. 16:59
 5/18 anonim ***** válasza:
73%

16:51-es: Ahogy mondani szokás, "meg tudom érteni a leszbikusokat. Nővel tényleg sokkal jobb." ;)

Amúgy jól mondta a második. Ez tényleg nem előny-hátrány megfontolás kérdése. Valaki vagy az, vagy nem, ennyi.

2009. máj. 22. 17:00
 6/18 anonim ***** válasza:
87%

Miért jó heterónak lenni?

Mert szexuálisan az elégít ki. A homót meg az.

2009. máj. 22. 17:01
 7/18 anonim ***** válasza:
84%
16:59-es: gondolom, fiú vagy. Lányoknak/nőknek ez sokkal könnyebben elviselhető. :)
2009. máj. 22. 17:01
 8/18 A kérdező kommentje:

16:57-es.

Nem is azért kérdeztem.. mintha divat kérdésen lennék..csak most ismerkedek a melegséggel.. :/

2009. máj. 22. 17:05
 9/18 anonim ***** válasza:
55%
jaja mivel 33 fok van én is most ismerkedek a melegségel.
2009. máj. 22. 17:19
 10/18 anonim ***** válasza:
35%
Elönye,hogy te is b@szol,meg téged is b@sznak,tehát dupla élvezet.Hátránya,hogy elfertözöd a farkad,de ha nem akkor meg sz@ros a gumid.Éljen a punci!!! 21F heteró
2009. máj. 22. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!