Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó Melegnek lenni? Előnyei / Hátrányai.
A válaszotokban írjátok le,hogy
Előny:
-
-
Hátrány:
-
-
Előre is köszi :)
nem jó annak lenni.
előny : ilyen van?
hátrány: ugye a homoszexuálisak egy mást ...be rakják így nagyob esélyel leszel aidses.jól összevernek az emberek is mindennap kapod a sorozatos beszologatásokat.apád anyád letagad. kb ennyi az én véleményem :) a punci a nyerő :)
Előny: télen nem fázol :D
Na komolyan:
Előnye sztem nincs. Hátránya. Hát. Sztem csak hátránya van, s az ember nem tehet róla, hogyha olyan, amilyen, de én nem tudom hogyan lennék képes elviselni, ha ilyesmi kiderülne rólam. :S
16:51-es: Ahogy mondani szokás, "meg tudom érteni a leszbikusokat. Nővel tényleg sokkal jobb." ;)
Amúgy jól mondta a második. Ez tényleg nem előny-hátrány megfontolás kérdése. Valaki vagy az, vagy nem, ennyi.
Miért jó heterónak lenni?
Mert szexuálisan az elégít ki. A homót meg az.
16:57-es.
Nem is azért kérdeztem.. mintha divat kérdésen lennék..csak most ismerkedek a melegséggel.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!