Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jó Melegnek lenni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó Melegnek lenni? Előnyei / Hátrányai.

Figyelt kérdés

A válaszotokban írjátok le,hogy

Előny:

-

-

Hátrány:

-

-

Előre is köszi :)

2009. máj. 22. 16:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
6%
Nincs előnye. Ez egy természetellenes állapot. Mi az előnye annak, ha valaki szívbetegnek születik?
2009. máj. 22. 17:32
 12/18 A kérdező kommentje:
ez nem betegség -.-"
2009. máj. 22. 17:32
 13/18 anonim ***** válasza:
Van olyan elmélet, hogy mivel 2 férfi van együtt ezért jobban megértik egymást kevesebb a veszekedés, hisz férfiak. Pontosabban ugye van az a mondás, hogy a nő a férfit akarja a férfi meg a nőt ezért nem értik meg egymást és 2 férfinél ez nem gond:) Persze ez egy idő után unalmas lehet.
2009. máj. 22. 17:50
 14/18 anonim ***** válasza:
Valahol egy lelki deffektus mégis. Az állatvilágban nem 10 % a melegek aránya, mint Amerikában. Nincs rendjén.
2009. máj. 22. 17:59
 15/18 anonim ***** válasza:

igaza van annak, aki azt írta, hogy ez nem választás kérdése.

De értem, hogy mit akarsz ezzel kérdezni. Előnye szerintem sincs. Hátránya: a világ nagy része megvet egy olyan dolog miatt, amiről nem tehetsz; nem foghatod meg a kezét az utcán annak, akit szeretsz (a csókról már nem is beszélek) anélkül, hogy valaki be ne ugatna vagy úgy nézne rád, mint a véres rongyra. A szüleimnek hazudnom kell, ha a téma szóba kerül, és nagy az esély van rá, hogy ki is tagadnak, ha megtudják. Azon kívül jóval kevesebb homoszexuális van mint hetero azaz nehezebb magadnak párt találni. Rengeteg meleg depresszív és gyakran követnek el öngyilkosságot.

És igen, sokunkban felvetődik a vágy, hogy heteroszexuálisak legyünk. De ez nem választás kérdése. Meleg vagyok és ez van, ez ellen nem tudok tenni. Sőt balkezes is vagyok és kb. ugyanannyira tehetek a kettőről.

Mi az, hogy most ismerkedsz a melegséggel? Rájöttél, hogy meleg vagy? vagy csak kíváncsiság? Hány éves vagy amúgy?

2009. máj. 22. 19:02
 16/18 anonim ***** válasza:

Pasiknál

előny: szűkebb lyukba dughatod

Hátrány: diszkrimináció

Csajoknál

Előny: egyszerre menstruálnak, ezért megértőbb a partner a nehéz napokon

Hátrány, diszkrimináció

2009. máj. 23. 04:15
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nem annak születik. Eddig azzal jött az összes meleg, hogy ez egy betegség, fogadjuk el őket. Na idővel kiderült, hogy az a bizonyos meleg gén nem létezik. Ezt szerintem nagyban a környezet, nevelés, társaság befolyásolja. Azért ne legyél meleg mert több előnye van, mint a "rendes" szexnek. Ha téged ez vonz, akkor szíved joga ezt tenni és vállalni. Semmi bajom a melegekkel, csak ne hangoztassák. Én se hangoztatom hogy: héé heteró vagyok. Szerintem ezt már sokan divatból csinálják.
2009. máj. 23. 14:44
 18/18 anonim válasza:

Melegnek lenni éppen olyan, mint heterónak. Ezt az irányultságot senki nem magának választja. Ugyanúgy tudunk szeretni, gyűlölni, ugyanúgy vannak erényeink és gyengeségeink. Az ember egy elég összetett lény, a szexuális érdeklődés nem lényeges kérdés, ha azt akarjuk eldönteni, hogy jó vagy rossz ember az adott személy. Tehát kifejezett előnyei nincsenek.

A hátrányok csak a társadalmi előítéletekből adódhatnak. Megaláznak, megvernek, kiközösítenek, elkerülnek stb. és nem az érző embert, hanem csak "a b.zit" látják. Könnyű elveszíteni barátokat, ismerősöket, és sokan hosszas magányra vannak kárhoztatva. Ez egy idő után lelkileg nagyon megviseli az embert. Szerintem ezek a legfőbb hátrányai.

2010. aug. 22. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!