Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jó melegnek lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó melegnek lenni?

Figyelt kérdés
Most komolyan! Miért jó az?
2009. dec. 26. 17:29
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
81%

Hát nézzük. Csajhaverokkal szerzett tapasztalataim alapján a következő dolgokat tudnám felhozni, amiért örülök, hogy pasi vár otthon csaj helyett:

Nem kell aggódni a nemkívánt terhesség miatt, nem kell hallgatni a rinyálást a felhajtott vécéülőke miatt, nem kell elmenni az új Alkonyat-mozira és nem kell félóráig könyörögni, hogy elmehessünk az Avatárra, nem kell kávéházba menni kocsma helyett, nem kell beállítani a páromnak a videót, nem kell aggódni a PMS és a mensi miatt, nem kell Nők lapját és Story magazint járatni... soroljam még? :)

Na jó, komolyra fordítva a szót, ha arra vagy kíváncsi, miért jó férfit szeretni, a válaszom, nem tudom, egyszerűen nekem így a jó.

2009. dec. 26. 19:02
 12/30 A kérdező kommentje:

értem. bár amit leírtál az megvan egy hetero agglegénynél is :)

Köszi a válaszokat!

2009. dec. 26. 19:04
 13/30 anonim ***** válasza:
49%
Ez kb olyan mint a Zsidónak lenni jó! szlogen
2009. dec. 26. 19:21
 14/30 anonim ***** válasza:
29%
"Hát nézzük" és mi abban a jó,h a seggedben turkál egy f*sz?
2009. dec. 26. 21:14
 15/30 anonim ***** válasza:
59%

Hát nézzük... A prosztata rendszeres masszírozása csökkenti a prosztatarák veszélyét :P

Egyébként [link]

2009. dec. 26. 21:25
 16/30 anonim ***** válasza:
24%
miért,jó melegnek lenni?...aranyér,bepálik a sz*r a fitymád alá,sunyit fingasz,nem tudsz ránézni anélkül a szappanra hogy felálna...nem jó az
2009. dec. 28. 01:22
 17/30 anonim ***** válasza:
81%
1. nem igaz, 2. nem igaz (alap higiénia), 3. nem tudom, hogy igaz-e, de én nem a fingom hangerejében mérem a férfiasságom, 4. a szappan a heteróknak kell, bepucsítani anélkül is be lehet :D
2009. dec. 28. 21:33
 18/30 anonim ***** válasza:
22%

A szappan a heteroknak kell? ti meleg nem szoktatok fürödni???

Ez gáz

muljék.

2010. jan. 6. 12:34
 19/30 anonim válasza:
89%
Imádom ezt az oldalt. Tele van homofób f*szokkal, akik rácuppannak az ilyen kérdésekre... Nem értem egy "heteró" kérdésnél miért nem olvasok olyat hogy "k.csög heterók!!"??? Azért nem mert mink nem foglalkozunk azzal, hogy ti a puncit szeretitek és baromi jó lenne ha ti is elfogadnátok (heterók) hogy mi meg a kukit szeretjük. Amúgy meg ez hülye kérdés, hogy miért jó melegnek lenni... A hetero életnek is van rossz oldala meg a meleg életnek is. Én pl nem bánom (mostmár) hogy meleg vagyok... Jól érzem magam igy.
2010. jan. 8. 14:19
 20/30 anonim ***** válasza:
15%
Biztos,hogy nem jó,a társadalomnak főleg,a fajfenntartás szégyene... És akkor most le leszek pontozva:)
2010. jan. 20. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!