Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy hagyjanak már végre békén?
Figyelt kérdés
Az elmúlt 2 hétben nem hagynak békén a haverok, anyám, apám, nagyanyám. Folyamatosan azzal zaklatnak, hogy mikor lesz már barátnőm? Van olyan ismerősöm, aki felhozta, hogy fiúknál miért nem próbálkozom? És ezt teljesen komolyan. Nem értem. Miért kötelező egy huszonéves férfinek kapcsolatban lennie? Aki egyedülálló az nem ember, vagy mi van? Egyszerűen annyira elegem van már ebből a kérdésekből, hogy ha meghallom, akkor ott hagyom a p1csába őket.2014. máj. 3. 23:23
11/14 A kérdező kommentje:
Én meg hetero vagyok és nem is szoktam hazudozni.
2014. máj. 3. 23:43
12/14 anonim válasza:
Ahogy írták már korábban - mond el nekik normálisan. Nálam is ugyanez megy, 20f. Főleg anyám kérdezgeti. Elmondtam mit-hogyan szeretek/tervezek az elkövetkező 1-2-3... évben, és ebbe jelenleg nem fér bele egy barátnő. Ennyi.
13/14 anonim válasza:
Én lány vagyok, ugyanebben a helyzetben. Rájöttem, hogy nálam a család nőtagjai a saját katasztrófa párkapcsolataikról szeretnék elterelni a figyelmüket...Kb 15 éves korom óta naponta/kétnaponta tuti megkérdezik:-D
Persze lehet, hogy nálatok más a helyzet, pl felröppent egy pletyka rólad, és azt hiszik, hogy titkolod a kapcsolatodat. Vagy csupàn konzervatívak, akik elvárják, hogy 20 körül megházasodj...Beszélgessetek másról, ha szóba hozzák a témát, akkor mondd meg, hogy neked így jó, mást nem lehet nagyon tenni.
14/14 anonim válasza:
Engem is folyton ezzel húznak, de szerencsére én már nem igazán járok haza. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!