Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akire 20 évig egy lány sem nézett rá, de végre felszabadult lett és élvezi az életet?
Figyelt kérdés
eddig tök letört voltam,depressziós sokszor,de egy csapásra megváltozott minden!rájöttem,hogy ha úgyis lesz*r engem mindenki,akkor bármit megtehetek!senkit nem érdekel,hogy mit csinálok vagy mi van velem,nem kell senkinek megfelelnem és ez felszabadulttá tett!végre levágattam a hajam kopaszra,az eddig csak otthon hordott ruháimban járok az utcára is már,nem a kényelmetlen sz*rokban,bármit meg merek tenni mások elôtt is,ku*va jó így!:DDD minden elkeseredett fiúnak üzenem,hogy álljon fel és élvezze az életet,olyan király dolgok vannak benne,hogy megéri!a többi embert meg sz*rjátok le nagyba!:))2014. ápr. 26. 12:40
2/8 A kérdező kommentje:
végre nem érdekelnek!
2014. ápr. 26. 12:44
3/8 anonim válasza:
Lassan 23 éves leszek,és olyan vagyok amit leírtál az elején,a csajok le sem szarnak...csak nálam nem változott semmi,és az ilyeneknél mindig felmerül a kérdésem,amire eddig soha senki nem tudott válaszolni,ez a kérdés a hogyan? kategória.
4/8 anonim válasza:
"végre nem érdekelnek!"
Ezzel mindent elmondtál magadról! Ugyanolyan lúzer maradtál, aki még egy csajt sem tud összeszedni!
5/8 A kérdező kommentje:
el sem tudom mondani milyen jó
am drogozhatsz kicsit,azttán írj rám és megbeszélünk egy jó kis futóversenyt kinn a réten hozom kutyát is nagy moszkvai!xd kiráály!!!
2014. ápr. 26. 12:52
6/8 A kérdező kommentje:
am kicsit csámpás vagyok tuti te nyersz xd
2014. ápr. 26. 12:59
7/8 anonim válasza:
az első része igaz rám, a második már nem annyira
8/8 anonim válasza:
Persze. Nekem fontosabb volt egy stabil élet és a vállalkozásom megalapítása annál hogy dugja valami noname emberrel, akivel utána is csak szenvedek mert nincs pénz közös életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!