Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdek rájönni hogy mi számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek rájönni hogy mi számít a nőknél. Lehet igazam, vagy rosszul látom ezt az egészet?

Figyelt kérdés

28 éves budapesti férfi vagyok. 20tól 26 éves koromig zsivány, bűnözői életet éltem. Nem voltam se csaló, se dealer,se rabló, de megvoltak a dolgok amiből nagyon jó pénzt kerestem. 7 hónapot voltam börtönben. Amit fel tudok mutatni az egy 1,5 szobás panel lakás. Na de nem is ez a lényeg, hanem amióta más, átlagos, úgymondom normális útra tértem, kevésbé környékeznek meg a nők, lányok. Azóta szerényebb a természetem, barátságosabb, de visszahúzódóbb vagyok. Lehet annak köszönhető hogy akkor 1 millió nyomta a zsebem, most meg pár ezer, vagy pár tíz ezer. Akkor Audi A6-al, passattal, 5-ös BMW vel jártam, most meg yarissal. Nem azt mondom hogy a pénzem húzták a csajok, meg én dobáltam a pénzt, százezreket költöttem rájuk, de akkor is. Ha egyik kapcsolatomnak vége volt, egy hét mulva találtam másik csajt. Vagy még aznap. Mostmeg akár mennyire akarom, nem, vagy alig megy.

Most akkor hogy működik ez az egész, min múlik?

2014. máj. 3. 22:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A viselkedésed összefügg a pénzeddel és a kocsiddal. A pénzéhes ribik megérzik, ha egy pasi tehetősebb, mivel emiatt magabiztosabb is (mint ahogy te is az voltál régen), aki viszont nyámnyila arról lerí, hogy semmit nem tudna nekik felmutatni, ami érdekelné őket.
2014. máj. 3. 23:05
 12/19 anonim ***** válasza:

Ember ne máááár! Ez komoly???

Bárokban akarsz te normális csajt összeszedni, méghozzá úgy, hogy azok közt keresed akik rád másznak???

Neked senki nem mondta, hogy egy NŐ!!! nem alacsonyodik le így. A nőket meg kell hódítani. Küzdeni kell értük. Nem egy puha pöc.sként ülni a bárba, és mint egy pö.cs, élvezni azt, hogy a sok liba körbedong...

Kicsit szállj le a földre, mutass egy kis alázatot. Nem ártana, mert eléggé el vagy szállva, A6-os királyfi.

2014. máj. 3. 23:06
 13/19 anonim ***** válasza:

Igazad van.A nők jelentős részének fontosak az anyagiak,bizonyos keretek között.Ezt én nem is ítélem el,nem tartom őket emiatt pénzéhes r'bancnak.Nem arra gondolok amikor 20 évesen hozzá megy a 70 éves milliárdoshoz,hanem többek között fontos nekik az anyagi biztonság garantálása is.

F

2014. máj. 3. 23:06
 14/19 anonim ***** válasza:

ez így van. híres, gazdag, menő maffiózó könnyen kap nőt. alfa, domináns. lehet csúnya is.

amikor nem domináns akkor visszaesik bétába.

30+F

2014. máj. 3. 23:07
 15/19 anonim ***** válasza:
53%
Tökéletesen jól látod. A jó külső is nagyon fontos, de a pénz a dzsoli dzsóker, azzal bármelyik nőnél te lehetsz a nyerő. Azt meg hogy "bizonyos keretek közt" fontos nekik az anyagi jólét, elég ékesen példázza hogyha nem vagy tele lóvéval, szóba se állnak veled, levegőnek néznek.
2014. máj. 3. 23:42
 16/19 Noydra ***** válasza:

Biztos tudták, hogy milyen kocsival érkeztél, meg mennyi van nálad.:D

Szóval, ha csak nem nyomattad rá a pólódra, hogy mennyi pénzed van, a viselkedésed és (amit a GYKn annyira szeretnek) kisugárzásod miatt tapadtak rád. Mivel érthető módon magabiztosabb és lazább lehettél...

Ennyi a nagy titok (ha nem kamu egyáltalán az egész)...

2014. máj. 4. 00:37
 17/19 anonim ***** válasza:
78%
Nyilván látszott rajtad, hogy van pénzed.
2014. máj. 4. 03:10
 18/19 anonim ***** válasza:

Én ugyanezt tapasztaltam egy haveromnál. Amíg nem vett egy elsőkategóriás nagymotort, le sem szarták a nők. Azóta hogy megvan neki, már 5 barátnője volt, zsinórban.

Hogy is volt az a lózung, hogy nem lehet pénzzel csajozni? Nocsak, úgy tűnik, mégis :$

2015. jún. 30. 04:05
 19/19 anonim ***** válasza:

Sajnos nagyon is jól látod. A normális nők már igen hamar elkelnek, és úgy vigyáznak rájuk, mint a pitbull a gumicsontra. Marad tehát a selejt, aki nem kell senkinek, ebből lehet válogatni.

A nők nagytöbbsége az "egzisztenciát" keresi, azaz elvárja hogy te finanszírozz neki mindent. Ha ezt meg tudod adni, nyert ügyed van. Ha nem, akkor le van ejtve. Nagy a férfitöbblet, Kérdező, hidd el hogy találnak olyan balekot, aki lesi majd minden kívánságukat...

Jelenleg ez a helyzet ma a párkapcsolati piacon.

Pénzzel simán lehet csajozni, csak hát az ellenérdekelt fél még saját magának se ismeri be, nemhogy itt nekünk...

2018. aug. 29. 04:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!