Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek rájönni hogy mi számít a nőknél. Lehet igazam, vagy rosszul látom ezt az egészet?
28 éves budapesti férfi vagyok. 20tól 26 éves koromig zsivány, bűnözői életet éltem. Nem voltam se csaló, se dealer,se rabló, de megvoltak a dolgok amiből nagyon jó pénzt kerestem. 7 hónapot voltam börtönben. Amit fel tudok mutatni az egy 1,5 szobás panel lakás. Na de nem is ez a lényeg, hanem amióta más, átlagos, úgymondom normális útra tértem, kevésbé környékeznek meg a nők, lányok. Azóta szerényebb a természetem, barátságosabb, de visszahúzódóbb vagyok. Lehet annak köszönhető hogy akkor 1 millió nyomta a zsebem, most meg pár ezer, vagy pár tíz ezer. Akkor Audi A6-al, passattal, 5-ös BMW vel jártam, most meg yarissal. Nem azt mondom hogy a pénzem húzták a csajok, meg én dobáltam a pénzt, százezreket költöttem rájuk, de akkor is. Ha egyik kapcsolatomnak vége volt, egy hét mulva találtam másik csajt. Vagy még aznap. Mostmeg akár mennyire akarom, nem, vagy alig megy.
Most akkor hogy működik ez az egész, min múlik?
Köszönjük, hogy bemutattad, hogy hogyan kell k*rvázni. Taps taps. :)
Majd azt is írd le, hány értelmes és normális nő röhögött ki, hogy milyen hülye vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!