Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nézzek ezután a szemébe? 15L
Figyelt kérdés
Szóval egy 15 éves lány vagyok,délelőtt masztiztam a szobában az ágyon.Van egy 16 éves fiú féltesóm.És benyitott.Látta hogy ott masztizok az ágyon és állt ott és nézett,és elkezdett röhögni.(szoktuk egymást szekálni elég sűrűn,de ha baj van persze számíthatunk a másikra)És nyitva hagyta az ajtót én ugye felálltam becsukni,és ő még akkor is ott röhögött rajtam.Én meg mondtam neki hogy mintha ő még sose recskázott volna.Nekem is volt már olyan hogy rányitottam de,az nem volt olyan ciki mert ő be is vallja anyáék előtt is,én meg nemnagyon.(És most meg kell hagyni hogy elég szőrös is voltam)Nagyon ciki.Nem tudok a szemébe nézni,mert ez jut az eszembe.Mivan a elmondja a haverjainak?Valami tanács?Kérlek segítsetek!!2014. máj. 2. 12:30
11/13 anonim válasza:
1 est megcáfolom mert a nyakam merem rá tenni hogy ilyet nem mond el senkinek
12/13 anonim válasza:
Ha mégis elmondaná te meg hazudd azt, hogy csak 10 centis a cerkája. Bár ebből nem lenne jó sztori, ha kiderülne, hogy mindkettőtök látta már a másikat masztizni, néhányan spekulálnának:D
13/13 anonim válasza:
11es, nem azt mondtam,hogy el fogja mondani, hanem HA elmondja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!