Mit tegyen? Hogy nézzen ezután a szemébe?
egy lány - 15
fiú - 20
4 éve legjobb barátok. . .
a lány lebetegedett és a fiú elment ma, hogy meglátogassa.
bevallotta a lánynak hogy szerelmes lett belé, és hogy próbálják meg ( lánynak most ért véget 7 hónapos kapcsolata, a fiú már azóta szerette, csak nem akarta szétválasztani őket. . .)
de a lány azt mondta neki, hogy neki fontosabb a barátság
a fiúnak könnybeszaladtak a szemei
és hazament. . .
most ezután hogy nézzen a szemébe???!!!
Ki kinek a szemébe? :)
Egyébként azthiszem, hogy a fiú már végleg elásta magát a lány szemében, tehát sehogy. Ha egy fiú "meg akarja próbálni", de a lány nem, akkor toleránsnak, türelmesnek kell lennie vele szemben, és várni, amíg megérik rá. Egyébként mit akar egy 15 évestől? Nem nevetséges ez egy kicsit?
hát a fiú szemébe. . .
hát nemtudom, h nevetséges e. . .
de a lány most nagyon szomorú. . . mert legjobb barátok voltak, de mindez csak múltidő. . . :(((
szerintem ez nem mólt idő.A következő találkozás kínos lesz,de kár lenne 4 év barátságot sutba dobni.
1- a fiú is,a lány is talál valakit.Boldogok lesznek mással és barátok maradnak.
2- barátkoznak még egy darabig és lehet hogy összejönnek.
nem én vagyok a lány. . .
hanem a legjobb barátnőm . . .
egyébként a fiú nekem is barátom. . .
Nagyon ismerős!
De komolyan az egyik bnőmmel is ez történt és a fiú uyganúgy beszélgetett vele, sőt még meghívta karácsonyra, csak haverságból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!