Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyen? Hogy nézzen...

Mit tegyen? Hogy nézzen ezután a szemébe?

Figyelt kérdés

egy lány - 15

fiú - 20

4 éve legjobb barátok. . .

a lány lebetegedett és a fiú elment ma, hogy meglátogassa.

bevallotta a lánynak hogy szerelmes lett belé, és hogy próbálják meg ( lánynak most ért véget 7 hónapos kapcsolata, a fiú már azóta szerette, csak nem akarta szétválasztani őket. . .)

de a lány azt mondta neki, hogy neki fontosabb a barátság

a fiúnak könnybeszaladtak a szemei

és hazament. . .

most ezután hogy nézzen a szemébe???!!!

2009. dec. 15. 19:21
 1/10 anonim válasza:
41%

Ki kinek a szemébe? :)

Egyébként azthiszem, hogy a fiú már végleg elásta magát a lány szemében, tehát sehogy. Ha egy fiú "meg akarja próbálni", de a lány nem, akkor toleránsnak, türelmesnek kell lennie vele szemben, és várni, amíg megérik rá. Egyébként mit akar egy 15 évestől? Nem nevetséges ez egy kicsit?

2009. dec. 15. 19:36
 2/10 A kérdező kommentje:

hát a fiú szemébe. . .

hát nemtudom, h nevetséges e. . .

de a lány most nagyon szomorú. . . mert legjobb barátok voltak, de mindez csak múltidő. . . :(((

2009. dec. 15. 19:49
 3/10 anonim ***** válasza:
jajjmert a lány...legyena neve monnyuk te...tulérzelgöözölgi:D odamegy te és semmi ugyanugy nevetnek tovább..mert ha egész eddig csak az érzelgöözés ment akkor ez nem barátság..szal lehet hogy nem vágod amit mondok de egy kis semmi szerelmi vallomás miatt nem hagyhatja te hogy szétmennyem a barátság..ez nm jött össze késsz..:D
2009. dec. 15. 20:43
 4/10 anonim ***** válasza:

szerintem ez nem mólt idő.A következő találkozás kínos lesz,de kár lenne 4 év barátságot sutba dobni.

1- a fiú is,a lány is talál valakit.Boldogok lesznek mással és barátok maradnak.

2- barátkoznak még egy darabig és lehet hogy összejönnek.

2009. dec. 15. 20:44
 5/10 anonim ***** válasza:
*mÚlt idő.Bocsi
2009. dec. 15. 20:45
 6/10 anonim ***** válasza:
38%
Ugyanugy ahogy eddig, a barátságnak akkor lesz vége ha téleg egymásba bonyolodtok ez momentán elég távoli.
2009. dec. 15. 23:45
 7/10 A kérdező kommentje:

nem én vagyok a lány. . .

hanem a legjobb barátnőm . . .

egyébként a fiú nekem is barátom. . .

2009. dec. 16. 13:27
 8/10 anonim ***** válasza:
38%
ez van, ami nem megy azt nem kell erőltetni. Nyilván mindenki szomorú lenne, és egy ideig látni sem akarná a másikat. Én pl minimálisra venném a kapcsolatot a srác helyében.
2009. dec. 16. 16:24
 9/10 anonim ***** válasza:
a második vagyok...bocs azt hittem rolad vanszó:) én még mindig azt gondolom hogy szarja le:) nekem is volt már ijesmi "problémám" de azota is legjobb barátok vagyunk..csak el kell felejteni nekem véglis mindegy csak mondom hogy nem kell rögtön nyáladzani meg ijenek
2009. dec. 16. 21:45
 10/10 anonim ***** válasza:

Nagyon ismerős!

De komolyan az egyik bnőmmel is ez történt és a fiú uyganúgy beszélgetett vele, sőt még meghívta karácsonyra, csak haverságból

2009. dec. 18. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!