Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik orvosi beavatkozás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik orvosi beavatkozás arra, hogy valahogy alacsonyabb legyek?

Figyelt kérdés
192 cm magas vagyok és teljesen megőrít,szeretnék alacsonyabb lenni legalább 10cm-rel.Megoldható ez?
2014. máj. 1. 22:14
 1/10 anonim ***** válasza:
létezik, de aránytalan leszel
2014. máj. 1. 22:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen, vágd le a pö-csödet.
 3/10 anonim ***** válasza:
40%

igen.

a sípcsontból vágnak ki egy darabot, természetesen ez komoly, és elég drága műtét.

am meg: rengteg csajnak bejönnek a magas pasik..:D

és sajnos egyre több magas 170 fölötti csaj van amitől én, személy szerint hányok, legyen akármiylen bomba alakja...

4/10 anonim ***** válasza:
Öregség az egyetlen megoldás erre. :) Öregen mindenki alacsonyabb. De miért akarsz alacsonyabb lenni? Én 165 centi vagyok férfi létemre, nekem a te magasságod tökéletes volna, elvolnék vele! 24F
 5/10 anonim ***** válasza:

Magasító műtétről már hallottam és hát már a procedúra elméletétől is rosszul voltam.

Alacsonyabb nem tudom elképzelni, hogy lehetnél.

2014. máj. 1. 22:17
 6/10 A kérdező kommentje:

3as ez tényleg komoly?

aránytalanul hosszú lábaim vannak szóval tökéletes lenne ha abból vágnának le 10-15 cm-t!!!

mennyibe kerül egy ilyen beavatkozás,illetve hol lehet megejteni ezt?

2014. máj. 1. 22:18
 7/10 anonim ***** válasza:
93%
a fejedből kéne levágni 10 centit
2014. máj. 1. 22:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Kérdező, miért elégedetlenkedsz magaddal? Örülnöd kéne, hogy nincs semmi bajod, nem pedig azon gondolkodni, hogy megműttesd magad. Hát kész vagyok komolyan... Mennyi beteg örülne, ha az orvosi beavatkozásokat elkerülhetné, te pedig ilyesmin töröd a fejed.
2014. máj. 1. 22:23
 9/10 A kérdező kommentje:
az igazat megvallva ferde a lábam térdtől lefelé és hülyén járok.de ezzel a levágással ezen is segíthetnének.
2014. máj. 1. 22:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Ortopéd szakorvos mit mondott a ferde lábadra?
2014. máj. 1. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!