Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet egy nőnek nagyobb a melle orvosi beavatkozás nélkül?
Én haladtam már olyanról is hogyha minden nap masszírozod a melledet megnő vagy ha foghagymával bekened nagyobb lesz. Nem tudom ezekből mi az igazság.
Nem tud valaki valami jó módszert amitől nagyobb lesz a melled?
Ígérem megfogadom a tanácsotokat.
Valaki egyéb válaszokkal??
FoKhagymával??? Ez valami nagy hókuszpókusz... papagáj-mamamáj, varjúvalag, kutyabenge vakarék...
Ugyan már! Egyébként mi a fenének akarsz nagyobbat, mint amekkora???
Sok férfi pont a kicsit szereti. Vagy magadnak tetszenél úgy jobban? Nem vágom.
36 F
Hízástól lesz nagyobb.
Azt pedig lehet fogamzásgátlótól,vagy kajától.És majd 2 gyerek szoptatása után mégnagyobb lesz.Akkor fogod visszasírni azt a kis helyeset.
Hát én szeretném ha nagyobbak lennének a melleim mert szerintem kicsik.
De nem akarok sebész kés alá feküdni.
Szia!
Ha még mindig érdekel, akkor válaszolnék. :)
Előbb olvastam egy hasonló témában ezeket:
1.úszás! Segíti a tartást, azt hiszem a tüdőt növeli (?) és a melleket is növeszti. Illetve feszesebbe lesznek.
2.van egy direkt erre kitalált intim torna. A nevét nem említették, elvileg ha google-ban rákeresel, hogy 'intim torna mellre', akkor kiadja.
3.masszírozni kell, valamilyen krémmel, este a legjobb. Elvileg! A lényeg, hogy masszírozd, körkörösen (mintha tejet fejnél, már elnézést, hogy így fejezem ki magam :D), esetleg egy testápolóval, vagy ilyesmivel.
4.agykontroll. Ha ezt nem veszed figyelembe, az egész felejtős. :)
Ennyi lenne. Remélem segítettem, még ha egy kicsivel később is...
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!