Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "cinkelgethet" egy felnőtt férfi? (többi lent)
Sziasztok! Sokkal fiatalabb vagyok a pasinál, de nagyon bejön, hogy őszinte legyek. Viszont a viszonyunk olyan se jó, de se nem rossz, tehát beszélgetni alig-alig szoktunk, de úgy érzem, hogy azért ő is kedvel engem (vagy legalábbis nincs velem baja).
Most már egy ideje azt vettem észre, hogy néha "cinkelget", nem komolyan, csak van, hogy oda-odaszól valamit, stb. Szerintetek ezt miért teheti?
Mert egy tini srácnál vagy esetleg huszonéves srácnál még megérteném, hogy például azért tesz ilyet, mert bejövök neki, ő viszont egy kb. 35-40 éves felnőtt férfi, aki azért már bőven érettebb nyilván. Ettől függetlenül csinálhatja emiatt? Vagy mi lehet ez a viselkedés mögött, szerintetek?
Minden normális, értelmes választ köszönök, a többi komolytalan hangvételű kommenteket meg hanyagoljátok, légyszíves! Köszi!
És miért is vagyok ribi, ha szabad megkérdeznem? Azért mert idősebb nálam és bejön nekem? Sőt, most már kezdek sajnos többet is érezni, ezért is érdekelne nagyon többek véleménye, hogy miért lehet ilyen velem.
Annyit mindenesetre biztosan kijelenthetek, hogy hozzám nagyon távol áll a "rib.ancság", kedves utolsó hozzászóló!!!
Az,hogy néha beszólogat,poénkodik,piszkál,önmagában semmit nem jelent.Talán csak szeret hülyülni,talán tetszel is neki.Viszont őszintén szólva ha ennél többet akarna,akkor már kezdeményezett volna.Elvégre érett férfi.Ha meg béna hozzá ennyi idősen,az sok mindent elárul róla.Szóval szerintem ne várj tőle csodát.
Egyébként nálunk is van melóban egy pasi,olyan kis gyerekes.Mondjuk én nem akarnék semmit tőle,mert van párom,de sokszor látni rajta,hogy tetszem neki.Csak elég mulya szegény.Az ilyentől például még annyit sem várhatsz,hogy meghívjon egy kávéra.Akkor később hogy várhatnád tőle,hogy határozott pasiként viselkedjen?
Vagy vannak még páron férfiak,akikkel elhülyülünk,de ez csak ennyi.Nem kell többet látni a dolgokba,mint amennyiről valójában szólnak.Akinek tényleg tetszel,az valmilyen formában kezdeményez,hidd el!
Igen, igazad van, csak vele egy munkahelyen vagyunk és ő az egyik felettesem. Ezért sem értem ezt a fajta viselkedését. Mármint az oké, hogy jobbnak tartja, ha nem "kezd ki" velem, csak ezek a piszkálások...
(És most légyszi ne engem "szidjatok", hogy "házi nyúlra nem lövünk", meg stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!