Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "cinkelgethet" egy felnőtt férfi? (többi lent)
Sziasztok! Sokkal fiatalabb vagyok a pasinál, de nagyon bejön, hogy őszinte legyek. Viszont a viszonyunk olyan se jó, de se nem rossz, tehát beszélgetni alig-alig szoktunk, de úgy érzem, hogy azért ő is kedvel engem (vagy legalábbis nincs velem baja).
Most már egy ideje azt vettem észre, hogy néha "cinkelget", nem komolyan, csak van, hogy oda-odaszól valamit, stb. Szerintetek ezt miért teheti?
Mert egy tini srácnál vagy esetleg huszonéves srácnál még megérteném, hogy például azért tesz ilyet, mert bejövök neki, ő viszont egy kb. 35-40 éves felnőtt férfi, aki azért már bőven érettebb nyilván. Ettől függetlenül csinálhatja emiatt? Vagy mi lehet ez a viselkedés mögött, szerintetek?
Minden normális, értelmes választ köszönök, a többi komolytalan hangvételű kommenteket meg hanyagoljátok, légyszíves! Köszi!
Köszi Miquel! Remélem, igazad van.
Jöhetnek még válaszok.:)
Köszi!
Írjatok még többen, légyszi, tényleg minél több vélemény jól jönne, elég kétségbeesett vagyok, az igazat megvallva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!