Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezzel a testalkattal el is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel a testalkattal el is vágott az élet a csajoktól?

Figyelt kérdés

Magas vagyok(190cm) atlétikus alkattal.Hosszú végtagok,szálkás izomzat,nulla testszírszázalék.Így vagyok kicsivel 80kg felett.

Az ÖSSZES lány ismerősöm vele egymagas vagy csak 2-3 centivel magasabb fiúval van együtt.Mondanom sem kell,nincs 180 feletti csaj a környezetemben.Sehol.

Ha az utcán is végignézek a párokon,mindenhol átlagmagas vagy alacsony pasik járkálnak nőkkel vagy ha magas a csávó,akkor meglehetősen testes,túlsúlyos.Az eddigi legmagasabb csaj,akit ismertem,178 cm volt és összejött egy "mackós" sráccal.

Kérdem én,mit csináljon az ember ilyen alkattal?Komolyan alig látok ilyen alkatú fiút...csak a tömzsi,de legalább arányos alkatú pasik a csajok kedvencei,nem az ilyen hosszú karú/lábúak,mint én.

2014. ápr. 26. 21:06
1 2
 1/15 Noydra ***** válasza:

Minden magasnak, akit ismerek, van nője.

Keresd tovább a kifogásokat.

2014. ápr. 26. 21:08
 2/15 A kérdező kommentje:
Az én ismerőseim között mindenki az alacsonyak fiúkra bukik.Tudnék rengeteg példát mutatni,de nem akarok személyiségi jogokat sérteni...
2014. ápr. 26. 21:10
 3/15 anonim ***** válasza:
engem pl. izgatnak a magas pasik
2014. ápr. 26. 21:11
 4/15 anonim ***** válasza:

ilyen hosszú karú/lábúak,mint én.

kaszáspók

2014. ápr. 26. 21:11
 5/15 anonim ***** válasza:
Amúgy nem hülyeség amit mondasz, sok ropinak van gömb barátnője és a csajok szeretik a biztonságérzetet, amit jobban éreznek a szélesebb (nem feltétlen kövér) férfiaknál. Így hát üljünk együtt és várjunk egy olyan csajra aki nem pszichológiai kaptafa.
2014. ápr. 26. 21:12
 6/15 anonim ***** válasza:
74%

A 170 cm magasak meg azért sírnak, hogy miért nem 190 magasak.. komolyan nem értem az ember miért nem tud megbékélni azzal amin úgysem tud változtatni... De hogy a kérdésre válaszoljak, a legtöbb csaj a magas pasikra bukik (van akire rá se néznek 170 alatt), érdekes módon sokakat nem zavar ha fél méter köztük a távolság, csak a csávó legyen magas. Szóval ne keseredj el, még így is jobbak az esélyeid mint egy vészesen alacsonynak.

Az alkatodon tudsz változtatni, a magasságodon nem. Ha úgy érzed, hogy túl vékony vagy, figyelj oda jobban az étkezésedre és sportolj, majd jönnek a kilók (nem zsír!) idővel. Rengeteg forrás áll rendelkezésre, csak beírod a googleba és találsz erről infókat, ki tudod számolni a szükséges tápanyagok mennyiségét. (Már ha akarsz változtatni, nem csak sajnáltatni magad.)

Sok sikert!

2014. ápr. 26. 21:14
 7/15 anonim ***** válasza:

örülök hogy átlagos pasi vagyok.

178cm 88kg

2014. ápr. 26. 21:16
 8/15 A kérdező kommentje:

#6:

az az igazság,hogy ez az alkat az én esetemben már kidolgozottnak mondható,kemény edzésprogrammal építettem fel.arról nem tehetek,hogy nincs robosztus vagy gömb alakom,egyszerűen ilyen vagyok.

2014. ápr. 26. 21:17
 9/15 anonim ***** válasza:
Én meg mindig magas pasira vágytam, de egy alacsony lett a párom.
2014. ápr. 26. 21:18
 10/15 anonim ***** válasza:
178 cm 88 kg a BMI szerint már túlsúlyos. Amerikai átlagot számoltál? :D
2014. ápr. 26. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!