Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki 20 éves és nem volt barátnője és még csak bulizni sem járt hanem egésznap a számítógép előtt ült az elpazarolta az életét?
"Aki 20 éves és nem volt barátnője és még csak bulizni sem járt hanem egésznap a számítógép előtt ült az elpazarolta az életét"
Nos eltartom magam, saját vállalkozásom van és 5 főt dolgozik a kezem alá.. nem igen érzem, hogy elpazaroltam volna, csak azért mert nem buliztam és nem dugtam meg senkit.
3/5, Ez szép és jó, de mindezt jobb csinálni úgy, hogy megis oszthatod valakivel.
A pénz nem minden, Te vagy a példa.
De még fiatal vagy, még nem késő változtatni.
Nem a bulizásra gondolok, mert az ugyanolyan idő pazarlás, mint a gép előtt ülni.
Egyéb elfoglaltságai is lehetnek az embernek, amik sokkal több értelmet adnak az életnek, mint 1 átmulatott éjszaka.
Sportolj, olvass, rajzolj, ami örömet okoz.
Meg vagy tanulj, vagy dolgozz.
# 3
Messziről jött ember azt mond, amit akar:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!