Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kocka fiúba szerettem bele. Szeretnék otthon lenni ezekben a számítógépes játékokban, valaki segítene? 14L
Nemazét, de miértn em a fiút kéred meg, hoyg tanitgasson, adjon játékokat, meséljen róluk.
Remek téma, és közel kerültök egymásho mindenféle "randidrukk" nélkül ;)
Szóval hozzá fordulj bizalommal, segiteni fog, és elég komoly esély lesz, hogy összejöttök :)
Szétszórt vagyok, nagyon péntek van :/
Igen, gáz lett, sorry :(
attól hogy kocka még nem feltétlenül fontos neki, hogy otthon legyél a játékokban, egyébként is sokat segíthet az ismerkedésben ha ő visz be a ebbe a világba
hogy milyen játékok a népszerűek nehéz megmondani, mindenkinek más a kedvence
csak úgy bepótolni meg nem fog menni, annyi darab és féle játék van, hogy hónapok is lehetnek mire nagyából belerázódsz ebbe a témába (kivéve persze ha napi 8 órában játszol, azt meg nee:))
Odamész, "Szia gizike/lujzika/katika/stb... vagyok, és úgy hallottam te annyira értesz hozzá, az X, vagy az Y a jobb?"
Aztán: mesélj még erről.
Aztán: Figyi ha kérdésem van felhivhatlak/megkereshetlek?
Legjobbab: tényleg játszol a játékkal, és amikor elakadsz fel is hivod. (kiváló ürügy)
Legyél nőből, és csábits okosan :)
Egyébként ez tuti módszer, csak mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!