Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy kocka fiúba szerettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kocka fiúba szerettem bele. Szeretnék otthon lenni ezekben a számítógépes játékokban, valaki segítene? 14L

Figyelt kérdés
Szóval milyen játékok a népszerűek? Ki próbálnék egyet-kettőt. Meg valaki tudná ismertetni az alapokat stb? Mert igazából én sosem játszottam ilyen izéket, csak GTA meg Sims, semmi más. Szóval, fogalmam sincs az egészről, de szeretnék otthon lenni a témában, meg amúgy régebb óta akartam kipróbálni ezeket... :) Hálás lennék valakinek, aki "beavatna" engem.

2014. febr. 28. 15:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy fiúért mindent, igaz? Ha ő szereti, te is, hm? Ha neki tetszik, neked is fog, ugye?
2014. febr. 28. 15:38
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nemazét, de miértn em a fiút kéred meg, hoyg tanitgasson, adjon játékokat, meséljen róluk.

Remek téma, és közel kerültök egymásho mindenféle "randidrukk" nélkül ;)

Szóval hozzá fordulj bizalommal, segiteni fog, és elég komoly esély lesz, hogy összejöttök :)

2014. febr. 28. 15:41
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Dowd, ez az első mondat elég húzós helyesírásilag. :D Mi van veled? :D
2014. febr. 28. 15:41
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

Szétszórt vagyok, nagyon péntek van :/

Igen, gáz lett, sorry :(

2014. febr. 28. 15:43
 5/12 A kérdező kommentje:
A fiút nem szeretném megkérni... MÉG nem vagyunk annyira jóban és úgy fura lenne :D
2014. febr. 28. 15:51
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Őt kérdezd meg, de komolyan. A kockák szívesen dumálnak erről.
2014. febr. 28. 15:52
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

attól hogy kocka még nem feltétlenül fontos neki, hogy otthon legyél a játékokban, egyébként is sokat segíthet az ismerkedésben ha ő visz be a ebbe a világba

hogy milyen játékok a népszerűek nehéz megmondani, mindenkinek más a kedvence

csak úgy bepótolni meg nem fog menni, annyi darab és féle játék van, hogy hónapok is lehetnek mire nagyából belerázódsz ebbe a témába (kivéve persze ha napi 8 órában játszol, azt meg nee:))

2014. febr. 28. 15:52
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Odamész, "Szia gizike/lujzika/katika/stb... vagyok, és úgy hallottam te annyira értesz hozzá, az X, vagy az Y a jobb?"

Aztán: mesélj még erről.

Aztán: Figyi ha kérdésem van felhivhatlak/megkereshetlek?

Legjobbab: tényleg játszol a játékkal, és amikor elakadsz fel is hivod. (kiváló ürügy)

Legyél nőből, és csábits okosan :)

Egyébként ez tuti módszer, csak mondom.

2014. febr. 28. 15:57
 9/12 anonim ***** válasza:
NYOLCAS most mondta ki a tuti stratégiát! Erre gyúrj rá!
2014. febr. 28. 16:15
 10/12 anonim ***** válasza:
De aranyos vagy.:D
2014. febr. 28. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!