Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyen az élet?
Nyamm.
Nem értem: vársz vagy próbálkozol...?
30/n
nem volt nyálas !
soha ne tagadd az érzéseidet !
18/F
Egyetértek veled,és hasonló a helyzetem is,szinte ugyanilyen.Egyetlen egy fontos kérdés merült fel bennem:
Honnan veszed,hogy jön az az igazi?Mi garantálja azt,hogy valóban eljön,vagy találkozol vele?És miért kéne ebben bízni,mikor idáig sem jött el?Míg másoknak több kapcsolatuk volt,tapasztalatuk,élményeik a párjukkal.Ja és nem véletlenül teljesít jobban csoporttársam az egyetemen mint én.Feleannyit se tanul,mint én,mégis jobban teljesít.Mert ő nem bánatoskodik,neki nem kell a frusztrációt éreznie,neki nem kell mindennap végignéznie a párokat az utcán,nem kell sóvárognia a lányok után,támogatja és biztatja őt hátulról a barátnője,nincs szeretethiánya,van akihez hozzábújhat.
Tehát itt a lényeg,barátnője van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!