Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert vagyok ekkora idiota?
Van egy jo pasim, aki mindent meg akar adni, szeret, tisztel, jol is nez ki es mar regota egyutt vagyunk. Jelenleg szunetet tartunk, mert nem haladt a kapcsolatunk semerre, allandoan feltekeny volt, allandoan panaszkodott, hogy mindeki fontosabb nekem, mint o, ramtelepedett es kemkedett utanam. En szunetet javasolatm, ez alatt a szunet alatt talalkozgatok az exkolegammal, aki a fonokeim baratja, es mar koltozik is a kozelembe, ahol en lakok. Ez az illeto nem atraktiv, de nagyon intelligens - tiszta ellenkezoje a baratomnak.
Nem tudom miert keresem a bajt, komplett idiota vagyok, csak megnehezitem az eletemet, es most mind a ketten remenykednek. Ebbol mar jol nem fogok kijonni, max abban az esetben, ha mind a kettovel megszakitom a kapcsolatot egy idore.. Tevedtem, megis van valami kozos ebben a ket szemelyben, hogy sokkal jobb emberek, mint en vagyok. Mit csinaljak, hogy tullepjek ezen a probleman minnel hamarabb? Vagy legalabb azt mondjatok meg miert vagyok ilyen se..fej. Kosz
Ne haragudj , nem nézem le a nőket , de a logikátok kifürkészhetetlen... A barátnőmnek mindent megadtam... ha baj volt ott voltunk egymás mellett kölcsönösen , szerenádoztam neki , rózsaszirmokkal kialakítottam a felfelé vezető utat és mécsesek is jelen voltak... Szóval romantikus is voltam vele. Ha bármiben segíthettem , megtettem. Sok kapcsolat azért megy szét , mert nem törődik a barátnőjével és nem tiszteli... Nála jobban senkit nem tiszteltem jobban , mert nekem Ő volt az első...
Erre egy év után kijelentette , hogy már nem szerelmes és nem én vagyok az igazi :) Na erre mondj valamit!
Válasz a kérdésedre: Elég nagy hülyeség lenne kidobni a barátodat... Nekem is romokban volt a lelkem az első két hétben , azóta pedig talpra álltam és a fejembe vettem , hogy mindent megteszek , hogy visszaszerezzem... Ha nem vagy szerelmes , illetve nem szereted a barátodat felesleges tovább húzni. Mellesleg szerintem igaza volt, mert végülis szünet az arra van , hogy megnézzétek milyen a másik nélkül... eközben pedig találkozgatsz vele...
Értékeld át magadban a dolgokat és úgy dönts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!