Hogy lehettem ekkora idióta, teherbe eshettem?!
Sziasztok!
Én egy 16 éves lány vagyok. Tegnap ( vasárnap ) voltam egy házibuliban, a barátnőm 18. szülinapját ünnepeltük. Egy osztálytársammal jobban öszemelegedtünk a kelleténél és külön szobába vonultunk. Sajnos elvette a szüzességem és nem használt óvszert. 1 percig csinálta mert nem akartam! Azóta is teljesen össze vagyok zavarodva, fogalmam sincs az egész szexről, termékeny napokról, teherbeesésről. A menstruációmnak szerdán kell megjönnie. Mit csináljak? Kérlek ne bántsatok, így is padlón vagyok.
10000rel irány a gyógyszertár, és esemény utáni!!!!!!!!!!
Vagy menj el nőgyógyászhoz vmelyik kórházba, és vele irass fel vmit!
Ne késlekedj, ebből még gondod is lehet!
Ajánlom figyelmedbe a ciklus.hu-t, azon sok mindent számon tudsz tartani...mensi, ovuláció, stb.
[link] Olvasd át ezt az oldalt, elsősorban a szöveges részeket. A többi aloldalra is rátérhetsz, nem fog megártani, ha megismerkedsz a saját tested működésével és azzal, hogy hogyan "készül" a baba.
Ha holnap kellene megjönnie, és nem élvezett beléd, akkor a terhességre az esély elenyészően minimális. Én nem venném be a 72 órás tabit, de helyetted nem dönthetek.
Először is nyugodj meg, mert az idegeskedéstől is késhet majd és akkor még jobban be leszel parázva.
Szerintem kicsi az esélye hogy teherbe estél, de saját megnyugtatásodra ajánlom azt a vacak esemény utánit én is.
Lelkileg nehéz ez a teher, ha meg tudnál nyugodni te is világosabban látnál és rájönnél hogy túlaggódod.
Jó lecke ez remélem egy életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!