Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egész életemben ilyen leszek?
Kicsi a mellem és annyira zavar,hogy már nem bírom ,gáznak érzem magam a strandon is nem tudom elengedni magam és folyton rosszul érzem magam miatta gondolkoztam a műtéten de ha nem lesz rá pénzem akkor mindig feszélyezve érzem majd magam miatta? Hogy lehetne ezt elfelejteni vagy elfogadni?
Hiába van pasim és meg szoktak nézni akkor is utálom magam így.22 éves leszek,szóval nagyobb nem lesz már és annyira utálok szenvedni miatta
26: Igazad van, valóbban veszélyes egy ilyen műtét, ezekről elég sokat lehet olvasni.
Viszont ha valaki nem érzi jól magát a bőrében valamelyik testrésze miatt annak ott van a mérleg két oldala amire pakolhatja az érveket illetve ellenérveket.
Nem tudom, hogy neked van-e/ volt-e valaha olyan problémád a külsőddel ami miatt tényleg feszélyezve érezted magad, de azt saját tapasztalatból mondom, hogy utána sokkal jobban érzi magát az illető legyen az bármi amin változtatni akar.
Nem célom rábeszélni senkit semmire , és ezzel vitát sem szeretnék elindítani, csak nem biztos, hogy olyas valaki akinek nem volt ilyen jelegű problémája az teljesen át tudja látni.
Ez csak az én személyes véleményem, se nem több se nem kevesebb mint az itt lévők bármelyike.
32: Miért lenne az veszélyes amit én ide írok ? Igen, műtét és műtét között órási különbségek vannak. Az enyém egy rutin műtétnek számít. A másik dolog meg az hogy 22 éves, ha eddig nem tudta elfogadni,akkor nagy valószínűséggel ez után sem fogja.
Azt meg, hogy meg kell próbálni olyannak elfogadni magunkat amilyenek vagyunk nem tartom minden esetben hitelesnek, főleg ha olyan emberek mondják akik összhangban vannak testben és lélekben.
Az viszont érdekelne, hogy van olyan ami miatt te esetleg feszélyezve érzed magad nap mint nap ?
Mert a fogadd el magad olyannak amilyen vagy nem egy rossz tanács, ha ismerős az érzés amit a kérdező érezhet.
Előző vagyok
Még annyi mielött beleugranál egy ilyen műtétbe javaslom hogy nézz meg néhány Last chanse salon részt a TLC-n hogy mi lehet a következmény. Én modom borzalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!