Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egész életemben ilyen leszek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egész életemben ilyen leszek?

Figyelt kérdés

Kicsi a mellem és annyira zavar,hogy már nem bírom ,gáznak érzem magam a strandon is nem tudom elengedni magam és folyton rosszul érzem magam miatta gondolkoztam a műtéten de ha nem lesz rá pénzem akkor mindig feszélyezve érzem majd magam miatta? Hogy lehetne ezt elfelejteni vagy elfogadni?

Hiába van pasim és meg szoktak nézni akkor is utálom magam így.22 éves leszek,szóval nagyobb nem lesz már és annyira utálok szenvedni miatta

2014. ápr. 25. 10:39
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

26: Igazad van, valóbban veszélyes egy ilyen műtét, ezekről elég sokat lehet olvasni.

Viszont ha valaki nem érzi jól magát a bőrében valamelyik testrésze miatt annak ott van a mérleg két oldala amire pakolhatja az érveket illetve ellenérveket.

Nem tudom, hogy neked van-e/ volt-e valaha olyan problémád a külsőddel ami miatt tényleg feszélyezve érezted magad, de azt saját tapasztalatból mondom, hogy utána sokkal jobban érzi magát az illető legyen az bármi amin változtatni akar.

Nem célom rábeszélni senkit semmire , és ezzel vitát sem szeretnék elindítani, csak nem biztos, hogy olyas valaki akinek nem volt ilyen jelegű problémája az teljesen át tudja látni.

Ez csak az én személyes véleményem, se nem több se nem kevesebb mint az itt lévők bármelyike.

2014. ápr. 25. 17:32
 32/36 anonim ***** válasza:
31: nem értek egyet veled. az, ha valaki elégedetlen valamelyik testrészével nem jelenti azt, hogy boldogabb lesz, ha megműtteti magát. ráadásul műtét és műtét között hatalmas különbség van. igenis meg kell próbálni elfogadni saját magadat, és természetesnek kell maradni. nem hogy a mellműtét veszélyes, az veszélyes amit ide leírsz. Én azért remélem, hogy a többségnek a természetes tetszik, legyen az kicsit elálló fülek, nem tökéletes orr, keskeny száj, stb. Rengetegen megcsináltatják például a szájukat...a legnagyobb marhaság. Szószerint vissza kell tartanom a röhögést, amikor egy felfújt szájú nő áll velem szemben. Borzalom.
2014. ápr. 25. 17:55
 33/36 anonim ***** válasza:

32: Miért lenne az veszélyes amit én ide írok ? Igen, műtét és műtét között órási különbségek vannak. Az enyém egy rutin műtétnek számít. A másik dolog meg az hogy 22 éves, ha eddig nem tudta elfogadni,akkor nagy valószínűséggel ez után sem fogja.

Azt meg, hogy meg kell próbálni olyannak elfogadni magunkat amilyenek vagyunk nem tartom minden esetben hitelesnek, főleg ha olyan emberek mondják akik összhangban vannak testben és lélekben.

Az viszont érdekelne, hogy van olyan ami miatt te esetleg feszélyezve érzed magad nap mint nap ?

Mert a fogadd el magad olyannak amilyen vagy nem egy rossz tanács, ha ismerős az érzés amit a kérdező érezhet.

2014. ápr. 25. 18:06
 34/36 anonim ***** válasza:
33: azért tegyünk már rendet: ha valakinek van egy óriási nagy bibircsók a fején és van lehetősége eltüntetni azt, akkor természetesen annak nem tanácsolom, hogy fogadja el magát bibircsókkal együtt. Ha valaki egy balesetben vagy betegségben elvesztette az egyik mellét, természetesen műttesse meg. De az, hogy vki TERMÉSZETESEN alacsony mondjuk, az ne sírjon már mindennap azon, hogy magas akar lenni, mert azt hallotta a pasik a magas nőket szeretik. Vagy az akinek kicsi a melle, ne akarjon műtéttel nagyobbat magának...teljes mértékben elitélem, ráadásul tuti h a sors egy olyannal hozná össze, akinek a kiscicikre áll fel a cerkája. Az ami természetesen szép, azt kell elfogadni, nem egy baleset vagy egy nagyon súlyos genetikai rendellenesség következtében kialakult problémát. Hogy nekem van e olyan testrészem, ami nem tetszik magamon? van. kinek nincs? Hogy ez bennem súlyos mindennapi lelki gondot okozzon olyan nincs, mivel van elég elfoglaltságom, hobbim, stb. Ezt agyban kell lerendezni. Az amin változtathatsz azon változtass: ha túl kövér vagy, akkor fogyjál le, nem csak külsőségek miatt,hanem egészség miatt is. De az, hogy vkinek a feneke mondjuk nem olyan mint jennifer lopeznek, és ez mindennapi lelki traumát okozzon benne...ez súlyos agyi probléma. Erre értem, hogy el kell fogadni magunkat. Fogadd el, hogy nem vagy "Jennifer Lopez".
2014. ápr. 25. 18:27
 35/36 anonim ***** válasza:
Nézd meg Anastasia Sokolova nevű ukrán rúdtáncos lányt szezepelt a helyi tehetségkutatóban. Az összes pasi tátott szájjal bámult pedig neki tényleg kis melle van.
2014. máj. 8. 21:07
 36/36 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

Még annyi mielött beleugranál egy ilyen műtétbe javaslom hogy nézz meg néhány Last chanse salon részt a TLC-n hogy mi lehet a következmény. Én modom borzalmas.

2014. máj. 8. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!