Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egész életemben ilyen leszek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egész életemben ilyen leszek?

Figyelt kérdés

Kicsi a mellem és annyira zavar,hogy már nem bírom ,gáznak érzem magam a strandon is nem tudom elengedni magam és folyton rosszul érzem magam miatta gondolkoztam a műtéten de ha nem lesz rá pénzem akkor mindig feszélyezve érzem majd magam miatta? Hogy lehetne ezt elfelejteni vagy elfogadni?

Hiába van pasim és meg szoktak nézni akkor is utálom magam így.22 éves leszek,szóval nagyobb nem lesz már és annyira utálok szenvedni miatta

2014. ápr. 25. 10:39
1 2 3 4
 1/36 A kérdező kommentje:
És a barátomat is kikészítem vele , és félek,hogy el fog hagyni egy nagyobb mellű csaj miatt mert megunja ,hogy alig lehet megmarkolni.
2014. ápr. 25. 10:42
 2/36 anonim ***** válasza:
Elvileg hogy ha hízol akkor a melledre is hízol valamennyit
2014. ápr. 25. 10:42
 3/36 anonim ***** válasza:

Szerintem amíg meg nem műtteted, vagy pedig nem bírod megszeretni magad,addig nem változik a helyzet...

Egy férfitól kaphatsz önbizalmat,de annyit szerintem nem fog tud egy férfi sem adni,amivel jóban leszel magaddal....

2014. ápr. 25. 10:43
 4/36 anonim ***** válasza:
84%
Ha szép a formája, akkor nem lehet vele gond. Szerintem egy kis mell sokkal szebb tud lenni mint egy lógó nagy csöcs. Nincs igazam fiúk? :) 28/L
2014. ápr. 25. 10:43
 5/36 anonim ***** válasza:
Nekem sem kellene mümelles,legyen kis formas markolszni valo,egyaltalan nem erdekelnek a negy mellek,ugyhogy ne aggodj,nem fog elhagyni.
2014. ápr. 25. 10:47
 6/36 anonim ***** válasza:
#4: de. Én is így gondolom, midnenféleképpen jobb a kisebb.
2014. ápr. 25. 10:48
 7/36 A kérdező kommentje:
akkor szerintem marad a műtét mert nekem nem megy az elfogadás ebbe nem tudok beletörődni.Akkor jobb,ha keresek munkát,hogy jövőre meg legyen a pénzem,mert a szüleim biztos nem fizetnék ki,hiába van rá pénzük, el se mondom nekik majd titokba :D
2014. ápr. 25. 10:51
 8/36 anonim ***** válasza:
Igen 4es igaz:) kérdező te meg ne félj ilyen hülyeség miatt! 17f
2014. ápr. 25. 10:52
 9/36 anonim ***** válasza:

Azt nem mondanám így, hogy a kicsi szép, vagy épp a nagy szép.

Szerintem nem a mell teszi a nő szépségét, sőt, szerintem nem is ad hozzá semmit.

Ha bele gondolsz kérdezőcsaj:

HA kicsik és a testeddel arányosak, akkor ha megfelelően öltözöl, nagyon vonzó is lehetsz.

Ha nagyon kövér vagy, és úgy kicsik, akkor nincs mit tenni, fogyni kell.

Ha nagyok lennének, akkor meg az lenne a bajod, hogy húzza a gerinced, vagyis fájni fog.Könnyebben megereszkedhet és puhább is lehet.

De annak is annak esztétikai előnyei, szintén ha tudja a gazdája viselni őket.

A meztelen testednél pedig épp ugyanolyan veled a szex mint egy nagymellűvel, és ha valaki akar, így is épp úgy akarni fog, mint ha nagyok lennének a cickóid.

4essel ezért nem tudok egyet érteni.

Nem az önbecsülésed akarom építeni, vagy egót rakni rád, csak mondom, hogy normális hozzáállással sokkal vonzóbb lehetsz mindenkinek.

Egyedül abban nem lehet segíteni, hogy elfogadd magad, mert azt egyedül kell tenned. De a külvilág számára lehetsz nagyon jó csaj is, meg nagyon nem jó csaj is.(csak rajtad múlik)

2014. ápr. 25. 11:25
 10/36 anonim ***** válasza:
Itt nem arról van szó, hogy el kell fogadnod, hanem arról, hogy: LEGYÉL RÁ BÜSZKE. Azt megértem, hogy mi nők sokat foglalkozunk a külsőnkkel, én is nagyon ápolom magam és igyekszem, hogy minél egészségesebb legyek, na de a szilikonmell...ha valami balesete volt valakinek és muszáj, akkor oké, de úgy amúgy betiltanám az egészet. Visszataszító undorító dolog a szilikon. (4-es voltam)
2014. ápr. 25. 11:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!