Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egész életemben ilyen leszek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egész életemben ilyen leszek?

Figyelt kérdés

Kicsi a mellem és annyira zavar,hogy már nem bírom ,gáznak érzem magam a strandon is nem tudom elengedni magam és folyton rosszul érzem magam miatta gondolkoztam a műtéten de ha nem lesz rá pénzem akkor mindig feszélyezve érzem majd magam miatta? Hogy lehetne ezt elfelejteni vagy elfogadni?

Hiába van pasim és meg szoktak nézni akkor is utálom magam így.22 éves leszek,szóval nagyobb nem lesz már és annyira utálok szenvedni miatta

2014. ápr. 25. 10:39
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
#4: Én férfiként nem értek egyet veled, igenis ezerszer szebb szerintem egy nagy(, vagy akár hatalmas:)) természetes mell, mint egy közepes, vagy kicsi, még ha adott esetben van egy természetes lógása is.Utóbbi egyáltalán nem zavar. Viszont az tény, hogy a szilikon mellek az esetek 90%-ában (legalább) nem néznek ki jól, a "fogásuk" meg szörnyű, semmi közük a természetes nagy mellekhez, épp ezért semmi értelme az ilyen műtéteknek.
2014. ápr. 25. 11:34
 12/36 anonim ***** válasza:
11: Jó hát az izlésre nincs magyarázat, nekem is tetszett már olyan dolog az életben, amit nem lehet megmagyarázni miért tetszett...neked vmiért tetszenek a nagyon nagy mellek...figyelj, szerintem is aranyos állat a tehén. :))
2014. ápr. 25. 11:45
 13/36 anonim ***** válasza:
1st world problem.
2014. ápr. 25. 11:46
 14/36 anonim ***** válasza:
9-es: egyetértek veled, természetesen az összhang a fontos. :)
2014. ápr. 25. 12:01
 15/36 anonim ***** válasza:
Kép?
2014. ápr. 25. 12:10
 16/36 anonim ***** válasza:
# 12: "aranyos állat a tehén" - LOL, némi irigységet vélek felfedezni a hozzászólásodban:D Én nem a kövér nőkről beszéltem, nem csak nekik van nagy mellük:)
2014. ápr. 25. 12:10
 17/36 anonim ***** válasza:
De edi vagy kerdezo. En egy jo pasi vagyok es ha szamit a velemenyem: az sem lenne baj, ha teljesen lapos lennel. A lelked kell, a tested csak egy plusz ajandek Cicus.
2014. ápr. 25. 12:26
 18/36 anonim ***** válasza:
16: én sem a kövér nőkről beszéltem. :) Azt próbáltam meg kifejezni, hogy nem lehet megmagyarázni mitől számít szépnek egy férfi szemében a hatalmas női mell. Természetesen semmi gond nincs azzal, ha egy férfinak csak a nagy mell tetszik....nekem is tetszenek a tehenek, kutyák macskák....érted?:))) Na a lényeg, hogy a kérdező ne akarjon magának szilikont, én mindenképp azt javaslom, hogy ne. Ha valaki nem szereti a macskákat, az tartson kutyát, de ne operáltassa át a macskáját kutyává. :)
2014. ápr. 25. 13:03
 19/36 anonim ***** válasza:
18: a szilikon ellenességben egyetértünk. Arra pedig, hogy miért tetszenek a férfiak többségének a nagy mellek szerintem egyszerű a magyarázat: mert az a nőiesebb.
2014. ápr. 25. 14:09
 20/36 anonim ***** válasza:
19: szerintem a férfiak többsége nem mellméret alapján dönti el ki a nőiesebb. Szerintem egy nagy mell és egy kis mell is lehet szép, attól függ milyen az összhatás, mindenesetre én most egy olyan kérdéshez szólok hozzá, ahol a kérdező azon aggódik, nem elég nőies hiszen kicsi a melle. Én most a kérdezőhöz szólok a kérdés kapcsán: szerintem szerencsésebb egy kismellű nő mint egy nagymellű. Kivétel nélkül lógni kezd egy idő után a nagy mell. A mell folyamatosan változik, idővel kicsit nagyobbodik (mivel kicsit általában hízik az ember), és én azt vettem észre, hogy a nagymellű nőknek mind lógni kezd, a kismell feszes marad. Nekem legalábbis ilyen. :)
2014. ápr. 25. 14:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!