Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egész életemben ilyen leszek?
Kicsi a mellem és annyira zavar,hogy már nem bírom ,gáznak érzem magam a strandon is nem tudom elengedni magam és folyton rosszul érzem magam miatta gondolkoztam a műtéten de ha nem lesz rá pénzem akkor mindig feszélyezve érzem majd magam miatta? Hogy lehetne ezt elfelejteni vagy elfogadni?
Hiába van pasim és meg szoktak nézni akkor is utálom magam így.22 éves leszek,szóval nagyobb nem lesz már és annyira utálok szenvedni miatta
Kicsit szerintem páran félreértik a kérdést.
A kérdező nem azért szeretne nagyobb melleket, több férfinak akar tetszeni, hanem mert zavarja, hogy kicsik.
Én azt tudom neked javasolni kedves kérdező, hogy ha lehetőség lesz rá csináltasd meg, persze a testalkatodhoz mérten bizonyos méretig.
Ha nem tudod elfogadni magadat így ahogy vagy akkor soha nem lesz normális az életed.
Saját példámat tudnám itt felhozni. Elállóak voltak a füleim, soha nem tudtam velük megbékélni, mindig takargattam a hajammal, majd mikor összegyűlt a pénz megcsináltattam.
Azóta már rövid a hajam és egyáltalán nem zavar hogy látszanak a füleim mert most már úgy néznek ki ahogy szerettem volna.
Szóval én azt tanácsolom válaszd a műtétet ha teheted.
24/F
21.es vagyok.
Valóbban eltér egy fül műtét a melltől, de nem erre szerettem volna kilyukadni, hanem hogy miután olyan lett mint szerettem volna sokkal jobban éreztem magamat, tehát sikerült megszabadulnom egy olyan tényezőtől ami miatt nem éreztem jól magamat.
A 22 válaszolónak pedig igaza van a legtöbb férfi köztük én is a kisebb melleket szereti, de a kérdés nem erre irányult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!