Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy veszitek rá a szüleiteket hogy ottaludjatok a barátotoknál/barátnőtöknél?
Az a baj, hogy a munkahelye miatt csak hétvégén van otthon, és csak akkor tudunk találkozni, viszont egyszerűbb lenne ha ottaludnék.
Egyszer már ott aludtam, bár az speciális helyzet volt.
Viszont nem akarják most megengedni a szüleim hogy ottmaradjak éjszakára. Van valami szöveg ami beválik?
Attól félnek h lefekszek vele, mert utalnak rá, viszont attól hiába félnek mert már rég lefeküdtem vele nem is egyszer. Meg nem is mondanak okot, egyszerűen annyit hogy szó sem lehet róla. Vagy tényleg ilyen nagy dolog ha ott szeretnék aludni a szerelmemnél? Jó nyilván szeretkeznénk de anélkül is, szóval..
18/L , barátom 20/F
Az én szüleimet nem szokta zavarni...
36F
De már 6 hónapja járunk, nem igaz nem jöttek még rá :S egy csomószor volt kiszívva a nyakam is.
Na de mindegy.
Ti mit mondtok ilyenkor a szüleiteknek? Ha ott akartok aludni?
anyu/apu van barátom, szeretem és szeretnék ott aludni nála..
NEM!
DE
NEM
DE, már 18 vagyok had döntsem el mit szeretnék....
Mi nálunk úgy volt 2x is, mikor tudta anya (volt még 2 alkalom, mikor nem volt itthon, így nem tudott róla), hogy délután átjött barátom, este pedig jött az ötlet, hogy menjünk fel hozzájuk is. Mindez este fél 10-kor. Ezzel nem is volt baja, miért ne. Aztán olyan fél 12-kor írtam egy sms-t, hogy úgy néz ki, már nem caplatok át a városon még haza. Bár anyát nem zavarja, ha ott alszom, azt mondja, csak tudjon róla, hogy ott maradtam. Pedig nálunk azért is necces, mert én 19-et töltöttem néhány napja, a barátom pedig 15,5 éves...
Szerintem beszélj velük higgadtan, hogy ne legyenek ilyenek. Különben furcsa nekem, hogy anyud elől így titkolod, hogy lefeküdtetek...
komoly nagyon :)
19 és 15,5 év ... :D t most érettségizél ő meg most felvételizett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!