Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy megváltozzak?
Figyelt kérdés
Csaj vagyok és elég kocka, egész nap a gépet nyomom, és tanulok, semmi sport. Jól érzem magam, ha leszámítjuk, hogy normális párkapcsolatom még nem volt. Mégis úgy érzem, hogy nem jó ez így. Nem akarom, hogy holnap is ez legyen, még sincs erőm változni. Tipp?2014. ápr. 19. 20:52
11/21 A kérdező kommentje:
Ez olyan szinten van, hogy a laptopom=társam.
2014. ápr. 19. 21:06
12/21 ASOT válasza:
Tanulsz még? Vagy dolgozol? Család, tesó szülők nem foglalkoznak ezzel? Vagy csak otthon ülsz és a szülők tartanak el?
Amúgy fodrászhoz eljársz néha?
13/21 A kérdező kommentje:
Vegyésznek tanulok, külön élek a szülőktől. Nem vagyok igénytelen, csak pont annyit teszek, hogy emberi legyen a külsőm (értsd: átlagos), szóval járok fodrászhoz. XDD
De a férfiakról szerintem lemondhatok. Visszataszító nőszemély vagyok, a kockaságom miatt.
2014. ápr. 19. 21:11
15/21 A kérdező kommentje:
Menthetetlen, mindegy, nyomom tovább a gépet. Aztán lehet, hogy eszek egy kicsit. XDDDDDDDDDD
2014. ápr. 19. 21:15
16/21 A kérdező kommentje:
Jó számítógépes játék? Valaki??
2014. ápr. 19. 21:18
17/21 anonim válasza:
Wow. Gyere 1v1 re;) 1800+cr Unholy dk. Amúgy teljesen úgy is állsz hozzá. Csodát ne várj. Egyfolytában csak azt mondod mennyire vagy az és mennyire reménytelen a helyzeted. Nem is akarsz te változtatni téged csak zavar ez. Itt kezdődik a gond. Felőlem add fel. Másra úgy se vagy jó, vagy írj még 2 sort arról hogy mennyit gépezel és hogy mennyire ocsmány vagy, de tenni még véletlen se teszel érte hogy ez ne így legyen..
18/21 A kérdező kommentje:
Igaz! Majd kitalálok valamit.
2014. ápr. 19. 21:24
19/21 ASOT válasza:
ezt mondtam....az efféle függőknek csak ideig óráig fordul meg a fejében h ez nem jó máshogy kéne más kell nekik, de aztán egyszer csak visszaesnek ugyanoda.
Ezen külsősök nem sokat tudnak segíteni.
20/21 A kérdező kommentje:
Köszi ASOT, ettől nem lett sokkal jobb.
2014. ápr. 19. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!