Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miben kene megvaltozzak hogy...

Miben kene megvaltozzak hogy ne a felos kislanyt lassak ebnnem? Vagy maradjak olyan amilyen vagyok?

Figyelt kérdés
Az egyik fiu ma azt mondta hogy en biztos szüz vagyok, mig masik 3nak azt hogy ok nem.....
2012. febr. 23. 15:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
az nem baj ha az vagy...
2012. febr. 23. 15:17
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
ne szégyelld, ha szűz vagy. attól, hogy nem tárod szét a lábad heti rendszerességgel idegenek előtt, még nem vagy kislány
2012. febr. 23. 15:17
 3/11 anonim ***** válasza:

Ne akarj más lenni, annak sosincs jó vége.

Mennyi idős vagy ha megkérdezhetem?

2012. febr. 23. 15:18
 4/11 A kérdező kommentje:
15 :D
2012. febr. 23. 15:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem se változz meg, én pl. imádom a félős kislányt játszani. :)
2012. febr. 23. 15:23
 6/11 anonim ***** válasza:

valahogy éreztem, hogy süldő a kérdező.

Élj úgy, hogy később ne kelljen bánnod semmit! A boldogságod sosem más függvénye, más nem mondhatja meg ki vagy, milyen, ha igen, akkor elvesztél. Akkor nem fogsz boldog lenni soha.

Most csak azért nem oltalak le a befolyásolhatóságodért, mert abban a korban vagy, amikor az a fontos, hogy mit gondolnak mások. Pár év múlva rájössz, hogy ez semmit nem jelent. Vagy ha mégis, akkor meg kicsit több idő telik el ,mire rájössz milyen apróságok tesznek téged értékessé és boldoggá.

2012. febr. 23. 15:26
 7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. febr. 23. 15:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól érzed magad így akkor ne változtass! Különben is, az ilyen lányok a legaranyosabbak ;)
2012. febr. 23. 15:32
 9/11 Theorba válasza:
100%

Elragadó vagy, Kedveske!

Ha ez számít Neked valamit.

2012. febr. 23. 15:54
 10/11 anonim válasza:
Ma már sajnos egyre kevesebb az a lány aki 15 évesen még szűz. Szerintem legyél rá büszke hogy te az vagy, és ez még egy jódarabig maradjon is így. :D (csak azért ne túl sokáig xD)
2012. febr. 23. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!