Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megakarok halni mert nincs párkapcsolatom. Jól tenném? L/22
Figyelt kérdés
Nem vagyok ronda, de mégis szerencsétlen vagyok a párkapcsolatokban. Lehet azért mert csendes vagyok? Már unom hogy én senkit nem érdeklek.2014. ápr. 19. 20:25
31/31 anonim válasza:
Aki csendes, sokszor eleve kitaszítottabbnak érzi magát. Ezért érzi azt, h a másik nem sem tudja befogadni őt. Ez a baja a kérdezőnek, amit sokan nem értenek, de én megértem. Tényleg nagyon rossz látni a sok embert, akik jól elvannak a társaságukkal, párjukkal, míg más csak elvan magával, mert nem tud beilleszkedni s úgy érzi, nem tudják befogadni. Ez párkapcsolat terén is visszaüt.
Ha mást nem, szívesen beszélgetek veled, kérdező, ha ezzel is segíthetek, biztos jó fej és értékes lehetsz, csak mások ezt nem fejezik ki feléd, nem mondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!